Homepage Články Zimní útok v obrazech. Češi se vydali cvičit do mrazu

Zimní útok v obrazech. Češi se vydali cvičit do mrazu

Autor: streetworkout.cz

2

19.12.2016

Jsme v polovině, tak tu máme šest žhavých adeptů na opožděné vánoční dárky. Zadání bylo jasné, snadné, nezpochybnitelné. Poslat zimní cvičící fotku (video), která bude mít téma - street workout. Když už něco po vás chceme, nebudeme otrokáři, máme pro tři z vás dárky, které s radostí rozešle FU-BO Fitness. Ve vánočním osudí jsou kruhy, švihadlo, odporové gumy a magnézium. Celá akce běží do Štědrého dne, pak zaklapne závora, zavřeme se do temné komory a budeme vybírat tři z vás, kteří poslali nejzajímavější fotku, video. Jen jedno upozornění. Žádné kaskadérské a nevyzkoušené kousky, bezpečnost na prvním místě. A to i pro cizince, ano, přišla depeše i ze Slovenska.

Jaké bude rozdělení dárků?

1. místo: gymnastické kruhy + rychlostní švihadlo + magnesium kostka

2. místo: sada odporových gum na mobilitu (červená + černá)

3. místo: tekuté magnesium 200 ml

Podmínky pro vložení do osudí:

1- Pošlete zimní cvičící fotku, případně video. A nezapomeňte, že jde o street workout :-). To zašlete na e-mail info@streetworkout.cz. Do předmětu napište – FUBO.

2- sdílejte odkaz na facebooku.

streetworkout.cz

streetworkout.cz je redaktorem největšího street workoutového webu v česko-slovensku o cvičení s vlastní vahou. Tento redaktor napsal od roku 2016 pro streetworkout.cz již 981 článků.

135ee899de6ea79.png

Najdi nejbližší hřiště

Další články, které by tě mohly zajímat