Homepage Články Víkendová sportovní výzva, která vás nakopne

Víkendová sportovní výzva, která vás nakopne

Autor: streetworkout.cz

26

10.05.2018

Víkend jinak, víkend v pohodě, víkend v pohybu. Jeden takový se blíží. Pokud k tomu máte rádi přírodu, dočkali jste se. Do kalendáře si zapište 18. až 20. května. To je čas, kdy dáte tělu zabrat, a přitom se budete bavit, něco se přiučíte. Věřte, že se vám nebude chtít odjíždět. Na co vlastně lákáme? vám představí kemp, který chystá.

Co je cílem kempu?

Především motivace!!! Kemp je určený pro všechny nadšence street workoutu, především začátečníky.

Na co se mohou zájemci těšit?

Vezmu to postupně, je toho dost :-). Chceme předat jasnou metodiku cvičení základní sedmičky, dále podpora sebevědomí, inspirace, ukázat, že začít s kalistenikou potažmo street workoutem, může opravdu každý bez ohledu na věk, nastavit si vlastní cíle. Získání nových zkušeností, vědomostí, poznání nových přátel, kvalitní cvičení, strava, relax, regenerace. Tři dny v krásné přírodě, hodně cvičení se zaměřením na techniku, provedení, silovou vytrvalost. Soutěže, zvedání osobních limitů, semináře: základy kalisteniky, jak sestavit osobní trénink, strava. Stačí? :-)

BootCamp Šumava 2018 Boot Camp Šumava 2018

Proč zrovna tento model?

Něco podobného tu myslím nebylo. Spoustu lidí se zná jen přes facebook, ale zde budou mít příležitost se setkat osobně, vyměnit si své zkušenosti a názory.

Jaké bude vybavení na místě?

Čeká nás aktivně vzdělávací, relaxační a funny víkend. V místě penzionu je dostatečné vybavení, od hrazd, přes expandery, kruhy, lana atd. včetně bazénu a sauny. Vše je v ceně, sportovec za nic na místě nedoplácí, to jen pro informaci, aby bylo jasno. Tohle všechno za friendly cenu 3000 korun.

Odkaz na událost máte .

Rezervace na e-mail, popřípadě telefonicky, který vidíte na fotce v článku. Díky, těšíme se na vás. Honza.

streetworkout.cz

streetworkout.cz je redaktorem největšího street workoutového webu v česko-slovensku o cvičení s vlastní vahou. Tento redaktor napsal od roku 2016 pro streetworkout.cz již 981 článků.

135ee899de6ea79.png

Najdi nejbližší hřiště

Další články, které by tě mohly zajímat