Homepage Články Vánoční dárky, chcete? A pozor! Nadělujeme ZADARMO

Vánoční dárky, chcete? A pozor! Nadělujeme ZADARMO

Autor: streetworkout.cz

1

11.12.2016

Tak jsme to s FU-BO Fitness upekli. Budou Vánoce, takže pro vás něco máme. A zase to bude zadarmo. Tři z vás mohou dostat dárky, které se mohou hodit při cvičení street workoutu. Kruhy jsou super, fajnové švihadlo potřeba, odporové gumy se hodí vždycky a magnézium je fajn pomocník. První cena královská, druhá super a třetí také potěší.

Jaké bude rozdělení dárků?

1. místo: gymnastické kruhy + rychlostní švihadlo + magnesium kostka

2. místo: sada odporových gum na mobilitu (červená + černá)

3. místo: tekuté magnesium 200 ml

Podmínky pro vložení do osudí:

1- Takže jak se k nadílce dostat? Snadno. Pošlete nám zimní cvičící fotku, případně video. A nezapomeňte, že jde o street workout :-). To pošlete na e-mail info@streetworkout.cz. Do předmětu napište - FUBO.

2- sdílejte odkaz na facebooku.

Celá akce poběží do 24.12. 2016. My poté vybereme šťastnou vánoční trojici. Jen jedno upozornění. Žádné kaskadérské a nevyzkoušené kousky, bezpečnost na prvním místě. Jsou přece ty Vánoce . „Trénink na hrazdách a bradlech je základ, ale pro všeobecný rozvoj je dobré používat i další prvky. Mezi ně patří například gymnastické kruhy a odporové gumy, které jsou v současné době mými nejoblíbenějšími pomůckami. Proto jsem se rozhodl, že tyhle pomůcky ve spolupráci s webem streetworkout.cz poskytneme zcela ZADARMO. Takže neváhejte a piště. Když bude zájem, určitě přichystáme další věci do budoucna,“ vzkazuje majitel FU-BO Fitness Michal Nutil.

streetworkout.cz

streetworkout.cz je redaktorem největšího street workoutového webu v česko-slovensku o cvičení s vlastní vahou. Tento redaktor napsal od roku 2016 pro streetworkout.cz již 981 článků.

135ee899de6ea79.png

Najdi nejbližší hřiště

Další články, které by tě mohly zajímat