Homepage Články Street workout v Praze. Tento styl jede všude

Street workout v Praze. Tento styl jede všude

Autor: streetworkout.cz

27

05.06.2018

Jedna zpráva a byla ruka v rukávě. Samozřejmě myšleno je setkání a povídání o street workoutu v Praze. Webové stránky streetworkout.cz oslovila z Českého rozhlasu, přesněji z Reginy DAB Praha. Téma bylo jasné - cvičení venku, ano, ne, v čem je jiné než zastřešené posilovny?

Sraz na Palmovce, půlhodinová debata, došlo i na zkoušku základních cviků, které nadšená redaktorka zvládla na první dobrou. Asi zřejmě dobrý oddíl :-).

„Jakmile zkusíte - zjistíte, že to nic lehkého není. Kalistenika neboli cvičení s vlastní vahou je ale pro letní měsíce ideální městské cvičení,“ píše na svém webu rozhlas.cz. Samozřejmě street workout není domémou jen pro Prahu. Česká a moravská základna je široká. A stále roste a bobtná. Dneska patrně nenajdete vetší město, kde byste nenašli hřiště, místo pro trénink s vlastním tělem. Máte fotky, videa, kde trénujete, cvičíte? Pochlubte se :-).

Pokud chcete vidět článek od Lenky Vrzalové, je odkaz. Ať to cvičí! :-) A samotná rozhlasová reportáž? Vidíte a slyšíte níže.

streetworkout.cz

streetworkout.cz je redaktorem největšího street workoutového webu v česko-slovensku o cvičení s vlastní vahou. Tento redaktor napsal od roku 2016 pro streetworkout.cz již 981 článků.

135ee899de6ea79.png

Najdi nejbližší hřiště

Další články, které by tě mohly zajímat