Homepage Články Jste to vy? Stálky ZDARMA mají 5 majitelů. Šťastná frajeřina, ladnost i srdcovka

Jste to vy? Stálky ZDARMA mají 5 majitelů. Šťastná frajeřina, ladnost i srdcovka

Autor: streetworkout.cz

1

10.12.2016

Vybráno, stálky od firmy OriginalWorkout.de mají své majitele. Stálky, které nic nestojí, jsou za nula peněz. Jen na www.streetworkout.cz a výjimečně zadarmo. Je vás přesně pět, kteří dostanou koncem prosince balík a v něm dárek. Jsou Vánoce, tak proč ne. Před stálkami jsme rozdávali pět hrazd na takovéto domácí cvičení. Teď byl ještě větší zájem, díky moc. Stálo mě to dvě kafe, než jsem všechny maily projel, ale pětice je na světě. Dvě holky, dva kluci a jedna základní škola. Frajeřina s mobilem, ladnost v přírodě, štípnutá trubka, efektní stojka a srdcovka na závěr. Jste to vy? (Fotky jsou v galerii, stačí najet na šipky).

Tady je vybraná pětice:

Ondřej Bojanovský

Krátce a výstižně. One arm elbow lever selfie :).

Pavla Šulistová

Tichá voda břehy mele. Žádné proslovy, prostě poslala fotku, která mluví za vše. Která z dam tohle dá, navíc to prostředí, plusový bod :-).

Václav Fojtík

„Je mi 32 let, jsem ze Sokolova u Karlových Varů. Workout a kalisteniku dělám zhruba tři čtvrtě roku, takřka kde to jde. Doma, venku. I v práci jsem si zřídil menší cvičebnu na schodišti a jeho zábradlí, kde jsem pomocí lešenářských žabek uchytil tyč, kterou jsem musel štípnout svářečům :). Můj pětiletý syn už začíná taky blbnout, zatím „jen“ kliky a trochu šplh. Nám by se bradla líbila, abychom mohli pořádně makat.“

Alena Illková 

„Posílám vám moji fotku stojky, která není nějak originální, ale fotka se mi libí a jsem na ni pyšná, tak jsem si řekla, že by se třeba mohla líbit i vám. Baví mě číst vaše články o lidech, kteří dělají workout a motivují i ostatní. Řekla jsem si, že to zkusím a třeba se na mě štěstí usměje.“ Usmálo. Čekáme rozesmátou fotku s došlým rozbaleným balíkem :-).

Petr Doseděl

Přiznávám, tohle je srdcová záležitost. Jak přišel e-mail s příběhem a fotkami, bylo o jednom majiteli stálek rozhodnuto. Učitel ze základní školy v České Třebové, který vede děti ke cvičení, jezdí s nimi po soutěžích. „Pravidelně pro žáky organizuji soutěže v maximálním počtu shybů, kliků, lehů-sedů! Jsou to opravdu borci, věnovaný čas se vyplatil a nakopává mě to v další práci s nimi! Maximální počty shybů žáků jsou nad 20 opakování - shyby striktní! Původně se hrazda kolegům moc nezdálo perspektivní, ale po tom, co žáci místo neadekvátního trávení přestávek a poledních přestávek naplno cvičí, má to více přínosů. Nyní už máme v naší mini posilovně hrazdu, dvoje žebřiny, kruhy, větší bradla a vyrobenou plyometrickou bedýnku od jednoho tatínka,“ napsal nám Petr Doseděl. Za pár dní do posilovny přijdou i stálky od OriginalWorkout.de.

Na koho se nedostalo, nelitujte, nepřestávejte se cvičením. Za pár hodin tu bude další možnost něco získat. Co? V neděli ráno uvidíte :-).

A TOHLE VIDEO ZNÁTE?

streetworkout.cz

streetworkout.cz je redaktorem největšího street workoutového webu v česko-slovensku o cvičení s vlastní vahou. Tento redaktor napsal od roku 2016 pro streetworkout.cz již 981 článků.

135ee899de6ea79.png

Najdi nejbližší hřiště

Další články, které by tě mohly zajímat