Homepage Články Rozhodl se bojovat. Bitva s kily i pivem. Inspirace "vězněm"

Rozhodl se bojovat. Bitva s kily i pivem. Inspirace "vězněm"

Autor: streetworkout.cz

23

05.06.2017

Člověk v životě potkává lidi, zažívá příběhy, roste, padá. Součástí je často i sport, boj s vlastním tělem, leností, vůlí, možnostmi. Tomáš Ježek teď jednu takovou story prožívá, chce se pořádně odrazit. Kde? Lokalita Chlumec nad Cidlinou. Poznává dril a trénink na street workotovém hřišti, kde bojuje se začátky, přemlouváním sama sebe, technikou. V hlavě ví, co chce, teď musí vydržet. Vydrží? Jak zatím vidí svůj boj pod hrazdami?

Proč cvičení s vlastním tělem, proč street workout?

Pro street workout jsem se rozhodl, protože jsem četl knížku Trénink vězně. Mám rád výzvy, tak jsem do toho šel. Myslím, že cvičení s vlastním tělem je velmi dobré, člověk pozná mnohem víc své tělo než s činkami ve fitku.

Předtím jste chodil do klasického gymu?

Když jsem byl ještě mladý, tak jsem osm let boxoval, hrál hokejbal, fotbal, dělal triatlon. V poslední době jsem měl smůlu na zranění, tudíž mi zůstalo jen fitko a kolo.

Byly nějaké sportovní pauzy?

Měl jsem čtyři roky pauzu od všeho, rodina si žádala své a kila rapidně naskakovala. Teď chodím cvičit tři roky do fitka, 3-4 týdně, necelý rok mi dělá sparing Ondra Šanda, ale v posledních týdnech se snažím více zapojovat workout, když už máme u nás hřiště. Bohužel jsem závislý na počasí, štve mě, že když je člověk natěšen a má v hlavě určitý tréning a zrovna prší, je kosa, ale snad už to bude v pohodě, je červen.

Cvičíte pro radost, máte nějaký cíl, výzvu?

Cíl mám jasný, zpevnit maximálně celé tělo a shodit nějaký to kilo, viděl bych to na šest kilo.

Kolik vás chodí na hřiště na společný trénink?

Chodím většinou s Ondrou, další kámoše stále přemlouvám, ale zatím zůstávají věrni činkám. Snad se zájem o workout v Chlumci zvedne.

Jak často máte trénink?

Na venkovní hřiště chodím dva měsíce, zatím 2x týdně fitko, 2x týdně venkovní hřiště, nyní chci zapojit 4x týdně pouze cvičení venku a přidat nějaké to kardio. Musíme hlavně zamakat na stravě a odpustit si nějaký to pivko, ale na to máme slabou vůli :-). V červenci ale bude i nás v Chlumci nad Cidlinou battle - 22. července Czech League Streetworkout.cz, tak se rád nechám inspirovat.

streetworkout.cz

streetworkout.cz je redaktorem největšího street workoutového webu v česko-slovensku o cvičení s vlastní vahou. Tento redaktor napsal od roku 2016 pro streetworkout.cz již 981 článků.

135ee899de6ea79.png

Najdi nejbližší hřiště

Další články, které by tě mohly zajímat