Homepage Články Posuň své limity v tréninku. 4 esa, ve kterých budeš vidět

Posuň své limity v tréninku. 4 esa, ve kterých budeš vidět

Autor: streetworkout.cz

26

06.03.2018

Souznění, které se ti bude při tréninku hodit. A máme tu hned čtyři varianty, ze kterých si vybereš. Jedna lepší než druhá. Kdo vyznává street workout, může vyrazit na hřiště také ve sportovním oblečení, které je cool a ladí k tomuto volnému sportu. S těmito čtyřmi kusy přichází před propuknutím sezóny. Jaká ESA nabízí? FOTO. Drill Athletics, Eduard Synák.

Tělo v teple, aby byly svaly zahřáté

, která odvede přebytečnou páru, má ergonomický prodloužený slim fit střih a je vyrobena z velice příjemného a teplého materiálu, který ti ovšem dovolí neomezený rozsah pohybu. Rukáv je pro lepší funkčnost převlečný přes palec. Do objemné kapuce schováš hlavu i s velkými sluchátky, je dvojitá s efektním tiskem log DRILL Athletics. Kontrastní červené stahování kapuce a červená výšivka na srdci a rukávu.

Ani na nohy nesmíš zapomenout

ze stejného vysoce kvalitního, teplého a příjemného materiálu v ergonomickém slim fit - tappered střihu. Pružnost látky dovolí neomezený rozsah pohybů. V bocích dvě hluboké kapsy na zip a nohavice zakončené zipy pro rychlé sundání bez zouvání bot. Kontrastní červená šňůrka v pase a stylová červená výšivka na stehně. DRILL ATHLETICS tepláky i mikinu nabízí také v  decentním provedení s černými výšivkami.

Když už je tepleji

Street workoutová edice . Pohodlný střih kraťas ti umožňuje široký rozsah pohybu při všech tvých sportovních aktivitách. Kraťasy jsou velice lehké, vyrobené z příjemného materiálu Comfort Tech.

Jen triko, když je trénink v plném proudu

Street workoutová edice . Volné sportovní tričko s krátkým rukávem z rychleschnoucího a lehkého materiálu COMFORT TECH se hodí nejen pro street workout, ale i pro všechny ostatní sportovní aktivity. Příjemný a kvalitně zpracovaný produkt ti sedne i díky univerzálnímu střihu, navrženém tak, aby pasoval na každou postavu. Klidně můžeš použít i jako druhou vrstvu na .

streetworkout.cz

streetworkout.cz je redaktorem největšího street workoutového webu v česko-slovensku o cvičení s vlastní vahou. Tento redaktor napsal od roku 2016 pro streetworkout.cz již 981 článků.

135ee899de6ea79.png

Najdi nejbližší hřiště

Další články, které by tě mohly zajímat