Homepage Články Plzeň zažívá street workoutový boom, hřiště rostou. A co u vás?

Plzeň zažívá street workoutový boom, hřiště rostou. A co u vás?

Autor: streetworkout.cz

2

16.12.2016

Divíte se? My ne, čekali jsme to. A to je teprve začátek. Street workoutová hřiště rostou. A to čím dál rychleji, je jich více, města uvěřila smyslu tohoto sportu, této zábavě, kde se lidé o sebe starají sami a dělají něco pro sebe podle svého rozhodnutí. Jedním příkladem může být Plzeň. Město, které svět zná především díky jeho pivu, se rozpíná i ve výstavbě hřišť. Jakub Zmeškal objel čtyři místa na západě Čech, kde se v posledních měsících koplo do země, pak zde vyrostly fajnové železné konstrukce. Nové workoutové parky, kde je stále otevřeno a vstup zdarma. Máme další kousky do mapy hřišť na streetworkout.cz, kde je už přes 100 různých hřišť v Česku.

Jakub nám poslal čtyři nejnovější místa, kde se dá v Plzni cvičit - Vinice, Škodaland, Čermáková (Bory) a Křimice. Na fotky čtyř míst pro cvičení se můžete podívat ve fotogalerii.

A to není prý konec, další se brzo vyklubají na svět. Jak to máte vy s hřišti? Máte, rostou, chtěli byste? Pokud máte, pošlete, podělte se, inspirujte ostatní. Nemáte? Taky napište. Díky.

 

streetworkout.cz

streetworkout.cz je redaktorem největšího street workoutového webu v česko-slovensku o cvičení s vlastní vahou. Tento redaktor napsal od roku 2016 pro streetworkout.cz již 981 článků.

135ee899de6ea79.png

Najdi nejbližší hřiště

Další články, které by tě mohly zajímat