Homepage Články Krále nikdo neohrozil. Výkonnost šla nahoru a český "veterán" válcoval mládí

Krále nikdo neohrozil. Výkonnost šla nahoru a český "veterán" válcoval mládí

Autor: streetworkout.cz

22

03.06.2017

Co nejvíce opakování, to jako cíl, pak je více bodů. Případně zlepšení proti minulému roku. Takový je smysl sets and reps. Podobně tomu bylo v Rakovníku minulou sobotu na SWR Battlu 2017. Kdo uspěl, kdo ne v sets and reps? Jak by se umístili loňští vítězové letos, je tu posun ostatních? Vítěz kategorie nad 78 kilo by tento rok bral pátou příčku. Král do 78 kilo by vyhrál i letos. Jeho výkony zůstaly stále neochvějně nejlepší. Loni závodil, letos byl Stanislav Dvořák jako rozhodčí, což určitě někteří ocenili. Na fotce druhý zleva u své královské disciplíny - dipů.

Pět lidí dalo minulou sobotu přes 30 shybů. Nejvíce Ondřej Lauer - 33. Nejvíce dipů nasázel Petr Teplík - 56. Kliků nejvíce předvedl Jakub Gargalík, dal jich úctyhodných 145 na jeden zátah.

Sets and reps do 78 kilo vyhrál Teplík, který je dvakrát starší než většina soutěžících. Na věku opravdu nezáleží, jak se zdá. Druhý skončil Ladislav Střízek, třetí byl Artur Karapetjan. Celkem v této kategorii bylo 15 soutěžících ve výsledkové listině.

Kategorii nad 78 kilo ovládl Jakub Gargalík, druhý skončil Vojtěch Holý, třetí skončil Ondřej Lauer. Celkem v této kategorii bylo 14 soutěžících.

V roce 2016 kraloval v soutěži do 78 kilo Dvořák, který předvedl 33 shybů, 104 dipů a a 87 kliků. Cekem nasbíral 394 bodů, absolutní suverén soutěže. Letošní vítěz by byl loni druhý.

Nejvíce přítahů zvládl loni Dvořák, byl jediný nad 30. O 104 dipech netřeba ani mluvit, drtivá většina zůstala na slabé polovině. A to letos i loni.

V kategorii nad 78 kilo vládl v roce 2016 Patrik Semerák - 22 shybů, 54 dipů a 86 kliků. V tomto roce by tento výkon stačil na pátou příčku. Konkurence roste.

Nejvíce shybů si loni připsal Lauer - 29, dipům vládl Semerák - 54 opakování, kliků nasázel nejvíce David Polách - 100.

streetworkout.cz

streetworkout.cz je redaktorem největšího street workoutového webu v česko-slovensku o cvičení s vlastní vahou. Tento redaktor napsal od roku 2016 pro streetworkout.cz již 981 článků.

135ee899de6ea79.png

Najdi nejbližší hřiště

Další články, které by tě mohly zajímat