Homepage Články Nech se unést vystoupením za hranicemi gravitace.

Nech se unést vystoupením za hranicemi gravitace.

Autor: Monika

29

30.10.2021

Možná si v létě zavítal na nějakou vesnickou zábavu, kde to vonělo klobáskami a pivo teklo proudem. My tam byli taky a ne jednou! Byli jsme součástí mnoha doprovodných programů na slavnostech a radovánkách, kde jsme mezi dechovkou a dětskými hry ukazovali, co se dá dělat s vlastní vahou těla, až lidem padala brada do piva a vypadávala klobása z úst. Řeč je o workoutových exhibicích, které stále více nabírají na popularitě. Není se čemu divit. Jedna věc je postavit lidem workoutové hřiště a ta druhá je ukázat jim, jak na něm můžou cvičit. Nemusí pak netrpělivě přešlapovat kolem konstrukce a přemýšlet nad tím, která tyčka, k čemu slouží. Je to jako vysypat dětem na zem lego a schovat návod. 


Jak taková workoutová exhibice vypadá?


Průběh workoutového vystoupení je velmi individuální, záleží na charakteru samotné akce a sestavení týmu. Žádná workoutová exhibice není nikdy stejná. Vždy se však snažíme předvést to nejlepší z nás, ukazujeme náročnější i old schoolove prvky, případně párové cviky ve více lidech. 




Zábava, která neomrzí.


 Kromě toho, že ti ukážeme dech beroucí show, představíme ti základy toho, jak začít cvičit s vlastní vahou těla. Ukážeme správnou techniku cviků a odpovíme na vše, co tě zajímá ohledně cvičení a zdravého životního stylu. Snažíme se co nejvíce zapojit diváky, aby si hrazdy sami ošahali. A na tohle zaručeně fungují soutěže! Třeba ta ve visu, kdy ti nejlepší vydrží i přes 4 minuty a jako odměnu si můžou odnést zajímavé ceny.  




Zjistíš, že workout zvládne opravdu každý.



Proč jsou workoutové exhibice super? 


Nikdy tě neomrzí. Workoutová show zaujme nejen rozdováděné prvňáčky, ale i mladé sportovce, maminky, které se chtějí dostat do formy nebo babičky a dědečky, kteří budou s úsměvem vzpomínat na to, jak v mládí chodili do Sokola. Typ zábavy, která se zkrátka neokouká. Čeká tě Vánoční večírek, ples nebo rodinná oslava? Workoutová exhibice je ta správná volba! 



Ukážeme Ti, jak na to!

 


Kde zajistit workoutovou exhibici?

 

Pro workoutovou show s ukázkou základních cviků, lehkým tréninkem a soutěží na závěr napiš Veronice Výtiskové na e-mail vytiskova@woclub.cz, která zodpoví veškeré potřebné dotazy. Exhibice děláme už od roku 2014, máme řadu zkušeností a pozitivních ohlasů. 



7 let zkušeností s workoutovými exhibicemi.


 

Pokuď tě zajímá adrenalinová show, tak se o nadupanou kombinace parkouru a workoutu postará tým zabilcz. Vystoupení Honzy Kaňůrka s jeho týmem si mohl vidět např. na Czech Stunt days v Ostravě.



Show, která Ti vyrazí dech.

 

Do hledáčku si taky poznač www.workoutshow.cz, díky programu Mad Move – Workout Show se ocitneš za hranicemi gravitace. 



Ideální typ zábavy na ples nebo vánoční večírek. 

Monika

Monika se street workoutu věnuje 7 let, v posledních 4 letech se aktivně věnuje weighted workoutu. Je členkou Raw workout týmu. Účastní se workoutových exhibic a vystoupení po celé ČR. Na kontě má několik zlatých medailí vybojovaných jak v ČR, tak v zahraničí. V roce 2015 uspořádala projekt s tématikou zdravého životního stylu pro žáky 2. stupně ZŠ.

135ee899de6ea79.png

Najdi nejbližší hřiště

Další články, které by tě mohly zajímat