Homepage Články Velkolepé otevření a euforie, zima nadšení do workoutu uťala. Jak to je u vás?

Velkolepé otevření a euforie, zima nadšení do workoutu uťala. Jak to je u vás?

Autor: streetworkout.cz

2

23.12.2016

Chtěl si zaplavat, ale hladina zamrzla, tak si na stavidle aspoň zacvičil. Jedna z fotek, která půjde do výběru o tři ceny, které vám zajistí FU-BO Fitness. Duchna Rotorsky se o víkendu účastnil velké akce v Ostravě, street workout ho provází životem už dva roky, to vše v Havlíčkově Brodě. Vše zalité sluncem? Podle jeho slov tomu tak není.

„Když jsme u nás v Havličově Brodě vybudovali za pomoci města hřiště, chodilo na tréninky po velkolepém otevření 20-30 lidí, mezitím i nadějné kousky. Pravidelně každý den, dělal jsem otevřené tréninky pro začátečníky. Sám jsem byl začátečník, sosal jsem videa, ale tím vším jsem se naučil inspirovat a vést lidi dál,“ popsal Duchna euforii v počátcích.

Pokroky, nadšení, ale přišel podle jeho slov problém. „Přišla zima, vše se změnilo. Do vnitřní haly s námi nikdo nechodil, na jaře nás bylo šest, kteří se z třiceti sešli na hřišti. Pomalu to šlo do kopru, ono tady v Havlíčkově Brodě je všechno móda na dva měsíce, takže předpoklady na vytvoření nějakého týmu se rozpadly,“ vidí situaci na Vysočině Duchna.

„Dneska jsem já, přítelkyně a ještě jeden borec. Podobně to měli v Jihlavě, tam jich bylo snad šedesát na začátku, teď jsou borci dva. Spolupracujeme, protože jsme jedna parta tady na Vysočině, co to baštíme,“ říká dále Duchna, který chtěl tímto říci, že všude to není vždy jednoduché. Ale vždy jde něco změnit.

„Na fotce jsem ve středu jen v triku, bylo nějakých -8 stupňů a do půl těla se mi nechtělo, přece jen zdraví máme jenom jedno. Hezké svátky,“ popřál Duchna, jeden z Workout Havlíčkův Brod.

Pokud chcete získat jednu z cen od FU-BO Fitness, máte už jen pár hodin. Končíme o půlnoci 24. prosince.

Pravidla a ceny?

Jaké bude rozdělení dárků?

1. místo: gymnastické kruhy + rychlostní švihadlo + magnesium kostka

2. místo: sada odporových gum na mobilitu (červená + černá)

3. místo: tekuté magnesium 200 ml

Podmínky pro vložení do osudí:

1- Takže jak se k nadílce dostat? Snadno. Pošlete nám zimní cvičící fotku, případně video. A nezapomeňte, že jde o street workout :-). To pošlete na e-mail info@streetworkout.cz. Do předmětu napište – FUBO.

2- sdílejte odkaz na facebooku.

 

 

streetworkout.cz

streetworkout.cz je redaktorem největšího street workoutového webu v česko-slovensku o cvičení s vlastní vahou. Tento redaktor napsal od roku 2016 pro streetworkout.cz již 981 článků.

135ee899de6ea79.png

Najdi nejbližší hřiště

Další články, které by tě mohly zajímat