Homepage Tréninky Jak ničit bicepsy bez činek? Překvapivě snadné řešení!

Jak ničit bicepsy bez činek? Překvapivě snadné řešení!

Autor: streetworkout.cz

3

27.01.2018

A je to tady, další díl, kdy si ukážeme, jak cvičit. Trénovat jde i bez činek. Jen vaše tělo a tentokrát jedna pomůcka. Tak jednoduchá, ale když víte co s ní, bohatě vám postačí. Tentokrát půjde o spojení bicepsů, tolik oblíbených svalů a, což je odporová guma s madly. Kdo si není jistý, toho určitě přesvědčí následující video, kde se vám bude věnovat .

„Tohle je nejlepší série na světě, protože pumpovat baví všechny. Jdeme na to. Proč bicepsy, dají se cvičit všude, ale nebojte, projedeme postupně všechny cviky,“ upozorňuje hned v úvodu Aleš. Pokud máte doma , můžete je také využít. Pro úchop jsou ale lepší expandéry. Oboje nabízí . I tyto pomůcky se využívají na street workoutových hřištích.

„Budeme potřebovat expandér. Ptáte se proč? Protože někdo nemá peníze na jednoručky a další věci, které stojí někdy i desítky tisíc. Stačí vám koupit za pár stovek ,“ vysvětluje tuto volbu trenér a představuje následující trénink, cviky s využitím kusu odporové gumy, expandéru.

Bicepsové přítahy ve stoje - jak zacílit více vnější hlavu, vnitřní hlavu, jaká rychlost?

Bicepsové přítahy o sloup - poloha ramen, loktů, jak ztížit, zjednodušit opakování?

Bicepsové přítahy v sedě s lokty u těla - vyšpulit hrudník, kontrolovaný pohyb, jde cvičit v leže? Pokud jste zkušenější, můžete využít také bicepsové přítahy za hlavou. Vše uvidíte ve videu.

Vždy přemýšlejte a používejte hlavu při tréninku. Pumpování je hezký, ale dobrý je svaly šokovat, aby rostly. Expandéry můžete využít na hřišti jako doplněk při klasickém tréninku. Nebo také doma. Jsou skladné, takže se dají využít i na cestách. 

A jaké heslo a směr Aleš Lamka razí? „Dělej, co tě baví, to je základní . Najdete zde motivaci, inspiraci a návody, jak zlepšit své stravování a cvičení. Naučíte se, jak dosáhnout lepší, silnější a hubenější postavy!“ Souhlasíte?

streetworkout.cz

streetworkout.cz je redaktorem největšího street workoutového webu v česko-slovensku o cvičení s vlastní vahou. Tento redaktor napsal od roku 2016 pro streetworkout.cz již 981 článků.

135ee899de6ea79.png

Najdi nejbližší hřiště

Další články, které by tě mohly zajímat