Homepage Články Díky všem! Padla hranice 250 000 zobrazení webu. Je tam čtvrt mega :-)

Díky všem! Padla hranice 250 000 zobrazení webu. Je tam čtvrt mega :-)

Autor: streetworkout.cz

0

04.12.2016

Někdy moc slov škodí. Takže krátce a jasně. Web www.streetworkout.cz je na světě pět měsíců a pár hodin. Pořád jsme v začátku a příští rok tomu bude podobně. Nápadů je hodně, jenže vše má svůj čas. To všichni vědí, ale nikdo neví jedno číslo. V sobotu 3. prosince 2016 padla hranice 250 000 zobrazených stránek. Anebo čtvrt miliónu, to už jak každý chce. Čtvrt mega padlo :-).

Čtenost každým měsícem roste, proti prvním třem měsícům více než dvojnásobně. A to jen díky vám, kteří na web chodíte, zajímáte se o street workout. Je to někdy boj, každý den přijít s článkem, i když menším, zatím se tak pokaždé podařilo, ale když to baví, tak je to zábava - tedy skoro pořád :-). Teď míříme k půl miliónů. Ještě jednou díky moc! Koncem roku představíme novinky pro rok 2017. A kdyby vás něco napadlo, chtěli jste napsat článek o vašem cvičení, městě, hřišti, tréninku, stravě, akcích. Prostě o street workoutu a cvičení s vlastním tělem, stačí napsat na info@streetworkout.cz. Díky moc, Libor.

JEDNA Z NOVINEK PRO ROK 2017

streetworkout.cz

streetworkout.cz je redaktorem největšího street workoutového webu v česko-slovensku o cvičení s vlastní vahou. Tento redaktor napsal od roku 2016 pro streetworkout.cz již 981 článků.

135ee899de6ea79.png

Najdi nejbližší hřiště

Další články, které by tě mohly zajímat