Homepage Tréninky Originální tréninkový dárek na Vánoce. Česká krása. I do bytu!

Originální tréninkový dárek na Vánoce. Česká krása. I do bytu!

Autor: streetworkout.cz

3

05.11.2017

Přemýšlíte, jakým originálním dárkem na Vánoce překvapit? Pokud jste milovníci tréninku a rádi si tyto hodiny zpestřujete, máme pro vás tip. A nepůjde jen tak o plácnutí do vody. Od českého výrobce jsme získali na testování pár jejich věciček, které by měly vyznavačům street workoutu zlepšit úchop, sílu v předloktí, v prstech, pažích. Zkoušíme, jsme spokojeni, doporučujeme. Vyrobeno ze dřeva, příjemné na omak, český výrobek a testováno na lidech. Co chcete více :-).

Zkrátka vyměnit chvíli chladné železo za teplotně příznivější dřevo. Přesto makat, posouvat se.

Postupně vám představujeme sportovní záběr shybuj.cz. Na vás už je, abyste sami vyzkoušeli. Pokud už dopředu víte, že právě tohle je ten pravý dárek na Vánoce, stačí si objednat. Na najdete vše podstatné. Pokud si nebudete jistí, napište, telefonujte, vše najdete na jejich hlavní stránce.

KOHO BY ZAJÍMALO:

Jisté je, že tam najdete dřevěné fitness pomůcky se speciální povrchovou úpravou, na cvičení s vlastní váhou jsou vynikající pro posilovaní kdekoliv (doma, venku), stačí se jen zavěsit. Třeba za koule, ale můžete použít i štafle, žebřík, dudy i červa. I jako domácí dárek pod strop se hodí :-).

streetworkout.cz

streetworkout.cz je redaktorem největšího street workoutového webu v česko-slovensku o cvičení s vlastní vahou. Tento redaktor napsal od roku 2016 pro streetworkout.cz již 981 článků.

135ee899de6ea79.png

Najdi nejbližší hřiště

Další články, které by tě mohly zajímat