Homepage Články Chcete domu hrazdu? Máme jich pro vás 5! Zdarma!

Chcete domu hrazdu? Máme jich pro vás 5! Zdarma!

Autor: streetworkout.cz

0

09.10.2016

Nemůžete jít cvičit ven, na hřiště, na konstrukci do fitka? Hrůza. Teď už vám trénink neuteče. Firma OriginalWorkout.de vám až domů dopraví pět hrazd, kterou si můžete přidělat na zeď. Pak už nebudete mít možnost se vymlouvat, že není kde cvičit. Kolik vás to bude stát? Nic,  tohle je zadarmo! Kdo vyhraje, pošle adresu a zabalená hrazda mu přijde. Jen pošťák zazvoní :-).

Ale jak vybrat pětici, která hrazdy dostane. Losovat, tahat sirky, prvních pět, kteří napíší? Ne. Pošlete nám fotku, video, kde budete vy na hrazdě. Nebo článek o vašem cvičení. My je poté zveřejníme. Až deset miliónu lidí to může vidět. Budete populární :-). Zkuste být kreativní - shyby v lese, v parku, maximum shybů, čisté muscle upy, stojka, shyby v dresu hokejisty, holky v plesových šatech. Co vás napadne, ukažte, že vás to baví :-). Vše posílejte na adresu info@streetworkout.cz do 24. října. My poté se zástupcem firmy OriginalWorkout.de vybereme šťastnou pětku. Jen jedno upozornění. Žádné kaskadérské a nevyzkoušené kousky, bezpečnost na prvním místě.

„Posilování s vlastní vahou je zřejmě nejbezpečnější posilování vůbec a proto je i velmi oblíbené, obzvlášť v současné době, kdy zažívá obrovský ,,boom". Cvičení na hrazdě vychází z přirozeného lidského pohybu a cviky na ní jsou velmi účinné. Až vám hrazdy přijdou, budeme rádi, když se s nimi vyfotíte a pošlete nám také své dojmy,“ vzkazuje zástupce OriginalWorkout.de Jan Bejdák.

Hrazdy budou vyrobeny kousek od Prahy. „Hrazda OriginalWorkout.de 50 je ideálním relaxačním, protahovacím a především posilovacím nářadím. Na hrazdě se dají cvičit cviky na posílení svalů horních končetin, jako bicepsů, tricepsů, deltových svalů, předloketních svalů, zápěstí a dále svaly břišní, prsní a zádové. Takže o hrazdě můžeme hovořit, jako o královně posilování, která nám umožňuje skutečný komplex pro posílení celé horní poloviny těla,“ dodává Bejdák.

Kdo nevyhraje, dostane další šanci. Listopad i prosinec budou mít své dárky :-).

Parametry hrazdy

Vzdálenost tyče od stěny: 48 cm

Šířka hrazdy: 118 cm

Výška ramena do stěny: 45 cm

Povrchová úprava: KOMAXIT 

Barva: černá matná

Nosnost: 200 kg

Váha produktu: 8 kg 

 

streetworkout.cz

streetworkout.cz je redaktorem největšího street workoutového webu v česko-slovensku o cvičení s vlastní vahou. Tento redaktor napsal od roku 2016 pro streetworkout.cz již 981 článků.

135ee899de6ea79.png

Najdi nejbližší hřiště

Další články, které by tě mohly zajímat