Homepage Články Český originál za super cenu. Chcete cvičit s Lojzou?

Český originál za super cenu. Chcete cvičit s Lojzou?

Autor: streetworkout.cz

24

09.06.2017

„Jmenuji se Lojza a budu tvůj parťák k úspěchu, budeš mě držet při tréninku, budeš mě nosit v tašce, asi se pronesu, ale tobě to vadit nebude. Nikdy mě nenecháš v koutě, aby na mě sedal prach. Se mnou se tvé tělo změní. Jsem z rodu kettlbell a trénink se mnou bude originální. Chceš mě, chceš Lojzu za 990 korun?“ Ano, tohoto krasavce můžete získat v předobjednávce do 19. června ve snížené ceně. Kdo by nechtěl Lojzu, že jo?

A proč české jméno?

„Kettlebell LOJZA je náš výrobek, na který jsme neskutečně hrdí. Lojza je vyroben v České republice, českými výtvarníky a řemeslníky,“ říká majitel FUBO Fitness Michal Nutil.

CHCI OBJEDNAT LOJZU

Osobitý, originální a už je na světě. Výtvarník vyrobí keramický vzor, ten byl několikrát upravován. Poté jde forma do slévárny, kde se začnou dělat první vzorky, které se musí testovat a upravovat, tak aby byl Lojza dokonalý, prostě fajnový. Odlitky se tryskáním čistí, poté se brousí.

Následuje odmaštění kettlebellů, zbavení prachu a přichází na řadu nátěr černou barvou. V osmém kroku přichází opět na řadu výtvarník, který navrhne a provede konečnou úpravu.

Na konci stojí kettlebell vyrobený v Česku a váží 8,3 kilo. Takže, kdo Lojzu přijme do tréninkové rodiny?

streetworkout.cz

streetworkout.cz je redaktorem největšího street workoutového webu v česko-slovensku o cvičení s vlastní vahou. Tento redaktor napsal od roku 2016 pro streetworkout.cz již 981 článků.

135ee899de6ea79.png

Najdi nejbližší hřiště

Další články, které by tě mohly zajímat