Homepage Vybavení Tipy na dárky pod stromeček nejen pro workoutisty

Tipy na dárky pod stromeček nejen pro workoutisty

Autor: Monika

77

11.12.2019

Stále tápeš, co svým blízkým pod stromeček? Ať už jsou jimi workoutisti, nebo jiní sportovní nadšenci, přinášíme ti další typy nejen na vánoční dárky pro sportovce všeho druhu. Nech se inspirovat a vyber praktický dárek, který neskončí na dně skříně. 


Mixér na smoothie

Nejen v zimních měsících je potřeba pravidelně doplňovat denní dávku vitamínů. K tomu může pomoci smoothie maker, díky kterému můžeš připravit svěží koktejl z čerstvého ovoce i zeleniny. Výborné jsou i mléčné koktejly v období cheatingu. Tento všestranný kuchyňský pomocník využijí i nesportovní členové domácnosti. 


Sportovní taška

Praktický a univerzální dárek, kterým se nedá snad nic pokazit. Každý sportovec bez rozdílu potřebuje někam schovat oblečení, boty a pomůcky pro svůj trénink. Navíc všichni vidí, že dotyčný je nejspíš sportovec, což může přitahovat samičky a samečky opačného pohlaví.

Obdobně může poslouži i batůžek, který nalezneš zde:

https://www.woshop.cz/workout-obleceni/sportovni-batoh-gym-bag/



Sportovní diář

Praktický a užitečný dárek vhodný jak pro muže, tak pro ženy. Můžeš do něj zaznamenávat své pokroky, navíc je doplněn zajímavostmi o cvičení nebo šikovnými recepty. Nesmí chybět sekce na stanovení cílů a průběžné zaznamenávání jejich plnění. Já jej využívám např. pro sledování pokroku u weightedu, kdy porovnávám své maximálky. Tímhle dárkem nemáš vážně co zkazit, pokud by se sporťák rozhodl pro menší pauzu od cvičení, poslouží v pohodě jako běžný diář. 


Švihadlo

Švihadlo může být dalším skvělým dárkem pro sportovce všeho druhu. Využijí ho jak atleti a běžci, tak siloví sportovci během rozcvičky. Je skvělou pomůckou při hubnutí, kdy je nejvhodnější kombinovat silový trénink a kardio. A právě na první pohled nevinné švihadlo, co by školní pomůcka během tělocviku, je skvělým nástrojem pro pálení kalorií. 

Ocelové švihadlo JUMP ROPE FAST zakoupíš zde:

https://www.woshop.cz/workout-prislusenstvi/svihadlo-ocelove-jump-rope-fast/



Doplňky stravy

Doplňků výživy je na trhu nesběrné množství, ať už se jedná o kloubní výživu, minerály a vitamíny, BCAA nebo protein. S doplňky výživy však opatrně! Spousta sportovců si potrpí na kvalitu a jsou zvyklí na značku od konkrétního dodavatele. Pokud si nejsi jistý, který protein obdarovaný používá, zakup radši dárkový poukaz do obchodu s doplňky, kde si dotyčný vybere, co potřebuje.  

TYP: Využij dárkový poukaz od www.adamraw.cz kde seženeš produkty té nej kvality. V nabídce nalezneš mimo běžné suplementy  i tzv. „superpotraviny“ (BIO mateří kašičku, včelí chléb, černý česnek ajin.) Osobně doporučuji olej z tresčích jater, který je mimo jiné výborný na vlasy a nehty. 

Veškeré doplňky výživy top kvality nalezneš zde:

https://www.adamraw.cz


 

TIPY pro milovníky Weighted Workoutu

Zátěžová vesta - doporučuji od Heavy Weight Sport, kdy si můžeš navrhnout svůj vlastní originální design.

Závaží na kotníky - pro začínající weighted lovers i k nácviku těžkých prvků, pro všestranné využití (posilování zadečku, běh…).

Opasek na závaží - základní vybavení každého milovníka těžkých vah.

Kotouče - za mě topka od Thorn + fit.

Kettleball - více účelové využití.

Řetízek ve tvaru kettleballu - tohle je zkrátka srdeční záležitost milovníků těžkých vah, láska, kterou nosíš stále u sebe.

Odkaz na kattleball řetízek:

https://www.adamraw.cz/privesek-kettlebell-silver/


 

TIPY pro milovníky Freestyle

Konopná mast na klouby - popraskané mozoly z těžkých dynamických setů se stanou minulostí. Skvělá k hojení ran a drobných poranění. 

Single Bar nebo Garden na zahradu - přenosná hrazda a multifunkční konstrukce, na které můžeš trénovat triky doma na zahradě.

Produkty v dostání zde:

https://www.woshop.cz/ostatni/mast-na-klouby-konopna-sportovni/

https://www.woshop.cz/single-bar/



TIPY pro Setaře

Háky na hrazdu - jsou skvělé na posílení středu těla, když ruce neudrží hrazdu, zahraješ si na netopýra a zahájíš rýsovačku

Mozolníky - zaručená ochrana rukou a redukce tvorby mozolů

V dostání:

https://www.woshop.cz/workout-prislusenstvi/kozene-mozolniky-grip-v2/


TIPY pro ty, co pečou buchty nejraději v kuchyni

Elektrický grill - zajistí zdravá a chutná jídla po celý rok

Termotaška na jídlo - skvělá na cesty (třeba na závody nebo na hory)

Oříšková másla - Coconella, Proteinella

Krabičky na jídlo 

Kuchařka se zdravými recepty

Balíček zdravé výživy - v obchodě se zdravou výživou nalezneš spousta inspirace.

Typ: přihoď do balíčku něco, co v běžném obchodě jen tak neseženeš, co třeba Ambrosii, Australský EMU olej nebo RAW Cacao.


TIPY na univerzální sportovní dárky

Přenosná bezdrátová bednička - na hřiště, do auta, na hotel, zkrátka kdekoliv, kde chceš poslouchat svou oblíbenou hudbu.

Shaker/láhev na vodu - zaručená klasika, kterou nic nezkazíš. Doporučuji shaker s přihrádkou pro protein a jiná „kokina“.

Otužování nebo sauna -  co takhle poukaz na návštěvu kriokomory nebo permici do sauny.

Posilovač zápěstí

Bezdrátová sluchátka

Poukaz na masáž

Rychleschnoucí ručník

Outdoorová kamera

Chytré sportovní hodinky

Čelovka a ledvinka pro běžce

Startovné na závod (Spartan Race, Urban challenge…)

Dárkový poukaz na kurz - V Koňofitu můžeš zakoupit např. poukaz na kurz jógy ve vzduchu nebo poukaz v libovolné hodnotě.

 

Zadej při výběru dárku kód "workoutvanoce" a získej slevu 10% na všechny zakoupené produkty na WOshopu!

Platnost kódu je do Vánoc, tak si běž ulovit svůj workout, ať se Santa netrápí.

 



Monika

Monika se street workoutu věnuje 7 let, v posledních 4 letech se aktivně věnuje weighted workoutu. Je členkou Raw workout týmu. Účastní se workoutových exhibic a vystoupení po celé ČR. Na kontě má několik zlatých medailí vybojovaných jak v ČR, tak v zahraničí. V roce 2015 uspořádala projekt s tématikou zdravého životního stylu pro žáky 2. stupně ZŠ.

135ee899de6ea79.png

Najdi nejbližší hřiště

Další články, které by tě mohly zajímat