Homepage Liga Adrenalin v 6 městech má svá bitevní pole. Sem vás zveme, co tomu říkají kluby?

Adrenalin v 6 městech má svá bitevní pole. Sem vás zveme, co tomu říkají kluby?

Autor: streetworkout.cz

2

31.12.2016

Ne pět, rozhodli jsme se pro šest. V roce 2017 premiérová tour Czech League Streetworkout. (nefunkční) cz zajede se svou speciální klecí do šesti měst. První ucelený seriál sets and reps v Česku odstartuje v únoru, skončí v červenci. Šest závodů do žebříčku, ze kterého vyjde vítěz, vítězka. Plus jedna předpremiéra. Její datum se už klube na svět. Za pár dní zveřejníme termín a program.

Ale teď jízdní řád pro rok 2017, který se rodil několik týdnů. Zde ho máte :-)

 

CZECH LEAGUE STREETWORKOUT.CZ

25. únor - Praha - Fitness Bitevní pole

25. březen - Ústí nad Labem - T-Club

22. / 29. duben - Brno - centrum

27. květen - Chomutov - park u Městského divadla (změněno na 3.6.)

24. červen - Kladno - centrum

22. červenec - Chlumec nad Cidlinou - koupaliště

TVÁ HLAVA, TVÉ TĚLO = VÍTĚZ!

 

Postupně budeme přidávat více informací, partnery, představíme kluby, video deseti cviků pro závody, třetí promo video, zodpovíme otázky, ale to hlavní už víte, takže fixu, kalendář do ruky a zapsat termíny bitev v kleci ve stylu MMA. Bitvy tváři v tvář. Emoce, napětí, adrenalin a hlavně zábava.

Závody proběhnou dvakrát pod střechou - Praha a Ústí nad Labem, čtyřikrát pod nebem, snad počasí bude nakloněno. Díky předem. Na závody může přijet každý, všech deset cviků se dá za pár měsíců tréninků stihnout. Pravidla máte ZDE (nefunkční) . Pokud se chcete zúčastnit, stačí se přihlásit, vyplnit pár řádků a budete v SEZNAMU ZÁVODNÍKŮ (nefunkční) . Nejde o to vyhrát a být pokaždé první, ale předávat si zkušenosti, získat motivaci a prostě se bavit street workoutem, cvičením, kdy vám stačí jen vaše tělo. To je ten největší soupeř. Tak to mají i spoluorganizátoři CZECH LEAGUE STREETWORKOUT.CZ.

Jan Zdrubecký (Brno) - Universal Workout a JZCalisthenics

„Jestli si dobře pamatuji, začátkem listopadu na akci Sportlife v Brně jsem se poprvé potkal s Liborem Kalousem z webu streetworkout.cz. Je to sympaťák, workoholik, a stejný nadšenec do sportu jako já. Takže společná konverzace na sebe nenechala dlouho čekat. Samozřejmě jsme se bavili o street workoutu, kalistenice a celkově o workoutove scéně v České republice. Představil jsem mu náš projekt Universal Workout v Brně, načež mi on začal představovat jeho nový projekt Czech League Streetworkout.cz.

Nemá smysl si nic nalhávat, začal jsem zářit nadšením a myslím, že nejenom já. Chtěl jsem vědět víc, ale Libor byl tajemný jako hrad v Karpatech. Nedalo mi to a začal jsem hledat na internetu a youtube, podařilo se. Udělal to fikaně. Jakoby chtěl, abych si cestu na závody našel sám. První co jsem udělal, že jsem nastudoval pravidla. Už v ten moment jsem si říkal, že přesně tenhle styl závodu tu chybí. Free style je krásná věc, ale ne každý má možnosti na to dostatečně natrénovat. Ale co nás všechny spojuje, jsou shyby, kliky, dipy, dřepy, stojky atd. Nezáleží, jestli ti je 15 nebo 40 let.

jsme si pro vás speciálně upravenou MMA klec, ve které budou probíhat BAR WARS. Tato klec bude umístěna na pár hodin u nás ve Fitness Bitevní pole. Ať tuto akci neohrozí žádný přírodní živel (i kyblíky na zvracení budou k dispozici:)). Nabízíme vám tak skvělé sportovní vyžití, které po cukroví a bramborovém salátu je víc než třeba. Těším se na vás, bicepsům zdar. Abych nezapomněl, neuvidíme se jen jednou, ale víc říci nemůžu, fakt, slíbil jsem to, ale brzy bude to překvápko venku. Jen se párkrát vyspíte :-).“

streetworkout.cz

streetworkout.cz je redaktorem největšího street workoutového webu v česko-slovensku o cvičení s vlastní vahou. Tento redaktor napsal od roku 2016 pro streetworkout.cz již 981 článků.

135ee899de6ea79.png

Najdi nejbližší hřiště

Další články, které by tě mohly zajímat