Homepage Liga Nezapomeň, další adrenalin klepe na klec. Máš odvahu?

Nezapomeň, další adrenalin klepe na klec. Máš odvahu?

Autor: streetworkout.cz

10

08.03.2017

A jedeme dál, tentokrát klec postavíme v Ústí nad Labem. Druhý díl Czech League Streetworkout.cz (nefunkční) se blíží. Den D bude sobota 25. března, místo T-Club. Kdo tentokrát vyhraje, kolik nadšenců vyzkouší desítku cviků a bude bojovat o body v sets and reps? Základní cviky - shyby, kliky, dipy a dřepy, před každým kolem losování cviků, pokaždé jiná sestava. Kdo se přijede jen podívat a hecne se v minutovce kliků? Na premiéře v Praze jich padlo 74, vysázel je Vladimír Pospíšil. Překoná ho někdo?

Jak vypadal první battle, chceš nahlédnout do klece, kde byli ti v Praze? Zkoukni video :-).

Chceš si vyzkoušet sport s vlastním tělem, adrenalin a zábavu? To vše servírováno v jednom balení, které nese název Czech League Streetworkout.cz.

Jak dopadl první závod v Praze, kdo bral nejvíce bodů? Holkám vévodila Ladislava Jeřábková z Prahy, mezi kluky skončil první Štěpán Svoboda z Třebíče. Zopakují své triumfy? Budou to mít těžké, do Ústí se chystají i ti, kteří nemohli do Prahy přijet. Kdo bude po sobotě 25. března mít v oblibě město na severu Čech?

Registrace v 11 hodin, začátek ve 12 hodin. Předpokládaný konec kolem 17 hodiny. Program se už připravuje. Nebude dlouho trvat a pošleme do světa více informací. To vše za podpory našich partnerů, kterými jsou RedBull, FU-BO Fitness, Originalworkout.cz, FP-academy.com a Alvifit.

„Proč to děláme, baví nás to. Pustili jsme se do seriálu šesti závodů, které v Česku street workout ještě nezažil, nikdo to nezkusil. Cílem je se jednou za měsíc sejít a bavit se, vyměnit si zkušenosti. Prahou to začalo, teď je na řadě Ústí, následuje Brno, poté Chomutov, Kladno a Chlumec nad Cidlinou. Tam bude velké finále v nádherném prostředí,“ přiblížil Czech League Streetworkout.cz organizátor Libor Kalous.

„V Holešovicích tekl pot i slzy. Poslední únorový víkend se v Praze ve fitness centru Bitevní pole sešli milovníci posilování, aby porovnali síly. V metropoli tak odstartoval první ze šesti závodů, který tvoří seriál od února do července. Šest měst, šest závodů. Základní cviky s vlastním tělem, kterými mají lidé šanci porovnat své síly s ostatními,“ tohle je první odstavec článku o Czech League Streetworkout.cz (nefunkční) , který napsal Blesk.cz. Článek vydal i isport.cz a partner RedBull. Kdo bude psát o Ústí? Kdo se přijede ukázat? :-)

streetworkout.cz

streetworkout.cz je redaktorem největšího street workoutového webu v česko-slovensku o cvičení s vlastní vahou. Tento redaktor napsal od roku 2016 pro streetworkout.cz již 981 článků.

135ee899de6ea79.png

Najdi nejbližší hřiště

Další články, které by tě mohly zajímat