Homepage Liga Klec, nyní už věc veřejná. Bitevní pole poznalo první vítěze

Klec, nyní už věc veřejná. Bitevní pole poznalo první vítěze

Autor: streetworkout.cz

4

22.01.2017

První reakce je tu. V sobotu proběhla ve Fitness Bitevní pole předpremiéra Czech League Streetworkout.cz (nefunkční) . Dopadla. Jak, to je hodnocení na vás :-). Tady je první rychlé video. V týdnu bude další, dvoje série fotek od dvou autorů se už chystají. Dva články se objeví postupně. Byla to premiéra, takže nervy, aby vše klaplo, lidi přišli a nebyl žádný velký trabl. Snad :-). Pokud máte fotky, videa a chcete se o ně podělit, pošlete je do zpráv na facebook, případně na email: info@streetworkout.cz. Připravíme článek od vás, jak vy jste akci viděli, což je asi ideální pohled. (Foto: Jan Zdrubecký, video Originalworkout.cz).

Prubli jsme i první neoficiální battle, který je odlišný proti ostatním - jiná konstrukce, pravidla, více atletů prosti sobě, dlouhodobý seriál, celkový vítěz, šest měst. Do akce se v sobotu zapojilo 25 atletů. V holkách brala první místo Lenka Strolená. Kluky opanoval Petr Teplík, druhý skončil těsně Jan Zdrubecký. Zkoušení, ladění, probírání pravidel - 25. února na Bitevním poli poprvé naostro o body do Czech League Streetworkout. První ze šesti závodů v šesti městech. Pokud chcete přijet, stačí se přihlásit: ZDE. (nefunkční)

Jan Zdrubecký

Velký dík patří partnerům. FU-BO Fitness s Petrem Skokanem předvedlo svůj program. Originalworkout.cz a FB-Academy.com společně s Clasicc Workout Praha ukázali parádní exhibici, vysvětlili svůj záměr školení street workouterů a představili svoji cestu výroby konstrukcí na cvičení. Poprvé také byla představena výživa od firmy Alvifit, která vyrábí doplňky výživy na přírodní bázi. Díky ní, vznikla řada doplňků pod značkou Streetworkout.cz, která jde v únoru do prodeje.

Svoji show na bitevním poli předvedli i siláci, strongman Jiří Tkadlčík a workouter Pavel Šanda. Dali si hodně výživný weighted, kde v dipech padaly cifry okolo 140 kilo, ve shybech 80 kilo. A ukázali toho ještě více. Článek o těchto dvou atletech vás také nemine.

Ještě jednou díky, v únoru na stejné adrese už o body!

streetworkout.cz

streetworkout.cz je redaktorem největšího street workoutového webu v česko-slovensku o cvičení s vlastní vahou. Tento redaktor napsal od roku 2016 pro streetworkout.cz již 981 článků.

135ee899de6ea79.png

Najdi nejbližší hřiště

Další články, které by tě mohly zajímat