Homepage Liga Když jdete do rizika a vsadíte na jednu kartu

Když jdete do rizika a vsadíte na jednu kartu

Autor: streetworkout.cz

17

24.04.2017

Největší fuška, nejvíce zařizování a nejvíce zážitků. A nezáleží jakých. V sobotu v Brně proběhla premiéra, přitom šlo o třetí, vlastně čtvrtý setkání v kleci. Nerozumíte? Nedivím se, takže takhle. Brněnské Náměstí Svobody a třetí závod Czech League Streetworkout.cz (nefunkční) . Pokud budeme počítat i lednovou předpremiéru, šlo o čtvrtý setkání ve speciálně upravené kleci na street workout. A ta premiéra? Je duben, takže poprvé jsme šli ven. Duben pod oblohou, duben a aprílové počasí. To je tak, když jdete do rizika a vsadíte na jednu kartu pět měsíců dopředu, že počasí vyjde. FOTO: Originalworkout.cz.

Vzhledem k předpovědi někteří odložili příjezd, ale i tak bylo v Brně v součtu obou závodů nejvíce přihlášených. Občas kapky deště, občas krátký pozdrav slunce, sem tam se vítr opřel do stanů a pocucal mu stěny, ale risk vyšel, sets and reps i free style zápolení proběhlo. A jako vyladěná tečka pro diváky a závodníky přijel Jan Kareš, který chtěl překonat svůj světový rekord – 232 shybů, aniž by opustil hrazdu. Nakonec zkrvavená ruka pokus zhatila. Kvůli prasklému mozolu vystavila stopku na čísle 190!

DALŠÍ AKCE JE NA OBZORU, UŽ O NI VÍŠ?

Akce proběhla ve spolupráci Streetworkout.cz a JZCalisthenics, který má pod palcem Jan Zdrubecký. Myšlenka Czech League Streetworkout.cz byla a je stále stejná. Uspořádat v roce 2017 první seriál sets and reps v Česku, a to ve spolupráci s kluby v daných městech, ty si k tomu přidají svoje – exhibice, program, partnery, prezentaci, free style. Spojení více lidí, hlav, které smýšlí podobně. V Brně šlo o free style, proto byly na náměstí dvě konstrukce plus jedna pro Jana Kareše.

Poprvé se o body bojovalo na Moravě, předtím stála klec v Praze a Ústí nad Labem. Nyní je před námi 3. červen Chomutov ve spolupráci se Street Hard Workers. Následuje Kladno a Chlumec nad Cidlinou. První výjezd z Čech a opět se ukázalo, že se vždy objeví noví, kteří to chtějí zkusit, což nás těší. Díky.

Brno poznalo další atlety na stupních vítězů. Jaké bylo pořadí od prvního do čtvrtého místa?

Ženy: Lenka Strolená, Klára Čuřiková, Wendy Neburková a Iveta Hodečková.

Muži: Jan Zdrubecký, Pája Nguyen, Josef Žáček a Daniel Hanák

Pořadí po třetím battlu bude dopočítáno v týdnu

Free style: Patrik Černý, Jan Nanty a Tomáš Bojanovský

streetworkout.cz

streetworkout.cz je redaktorem největšího street workoutového webu v česko-slovensku o cvičení s vlastní vahou. Tento redaktor napsal od roku 2016 pro streetworkout.cz již 981 článků.

135ee899de6ea79.png

Najdi nejbližší hřiště

Další články, které by tě mohly zajímat