Homepage Liga Jdeme do toho. Jak být silnější a nadšenější? Dohodli jsme se s profíky

Jdeme do toho. Jak být silnější a nadšenější? Dohodli jsme se s profíky

Autor: streetworkout.cz

3

02.01.2017

Webové stránky www.streetworkout.cz jsou na světě půl roku. Před pár hodinami jsme skočili do roku 2017, který bude pro nás zlomový, ale to je vlastně pro každého každý :-). Pokoušet se o hodně cílů nás baví, ale chceme být silnější, lepší, více nabídnout, aby se čtenáři stránek něco dozvěděli, bavili se, získali motivaci, inspirovali se sami navzájem. Proto se k nám během ledna postupně připojí partneři, kteří vám mají co nabídnout - soutěže, články, tréninky, vzdělání, své produkty. S některými jsou už ruce v rukávu, s dalšími se ukáže za pár týdnů. Jisté je, že se zatím můžete těšit na tato jména.

OriginalWorkout.cz: Firma, která nám vyšla vstříc a vyrobila speciální konstrukci pro první ročník seriálu sets and reps Czech League Streetworkout.cz, který startuje v únoru. Pokud budete chtít konstrukci do vašeho města, školy, parku, tělocvičny, fitka, stačí se na ně obrátit, vše s vámi rádi vyřídí, poradí, nakreslí, přijedou a postaví. Takhle to je snadný :-).

Fitness Professionl Accademy: Ve spolupráci s OriginalWorkout.cz se budete moci účastnit kurzů, díky kterým se budete moct vzdělávat a stát trenérem street workoutu. Půjde o akreditovaný kurz (nefunkční) – Instruktor kondičního posilování – se specializací STREET WORKOUT. Atleti tohoto týmu budou také vystupovat na Czech League Streetworkout.cz (nefunkční) , kde veřejnost, fanoušci a diváci závodů získají základní informace o cvičení s vlastním tělem.

FU-BO Fitness: Odporové gumy, švihadla, žebřiny, stálky, domácí hrazdy, masážní válce a daleko více. To si zde můžete objednat. Články od trenérů, kteří jsou součástí týmu FU-BO Fitness. Nejvyšší Michal Nutil se osvědčil v roce starém, teď se ukáže i v roce novém.

Alvifit: Přírodní doplňky výživy, žádná chemie. Kdo využívá ke svému tréninku doplňky výživy, máme pro něj novinku. Za pár týdnů budou na světě první produkty, které ponesou značku Streetworkout.cz. Produkty, které jsme nejdříve dva měsíce testovali. Výsledek uvidíte sami. Šíře sortimentu bude záležet i na vás.

Kluby: Seriál Czech League Streetworkout.cz by se neobešel bez spolupráce s kluby, které se budou podílet na tour premiérového ročníku. Více se dozvíte o nadšencích z Fitness Bitevní pole, Universal Workout, JZ Calisthenics, Workout Kladno a Street Hard Workers z Chomutova.

Do konce měsíce snad dorazí další partneři a lidé, kteří patří mezi českou špičku v oblasti street workoutu a ve cvičení s vlastním tělem. Někteří jsou ještě dále, až za hranicemi. Tak snad skončí i tady ruka v rukávu.

Pokud se vám náběh webu líbí, chcete být také jeho součástí, rozšířit komunitu street workoutu, podělit se o zkušenosti, tréninky, být inspirací, bavit se. Je to snadné, prostě napište, dejte o sobě vědět.

streetworkout.cz

streetworkout.cz je redaktorem největšího street workoutového webu v česko-slovensku o cvičení s vlastní vahou. Tento redaktor napsal od roku 2016 pro streetworkout.cz již 981 článků.

135ee899de6ea79.png

Najdi nejbližší hřiště

Další články, které by tě mohly zajímat