Homepage Liga Jak vypadá battle v rukách kameramana?

Jak vypadá battle v rukách kameramana?

Autor: streetworkout.cz

8

03.03.2017

Všichni se tam najdou. Tedy snad. Pokud ne, nasadíme mučení kameramanovi. Tímto se omlouvám panu V.P. za případnou újmu, jinak to ale nepůjde :-). V sobotu se odehrála záležitost, která se už nebude opakovat - premiéra Czech League Streetworkout.cz (nefunkční) , kterou připravil webový server streetworkout.cz. Tohle se už nebude opakovat. Poprvé jsme našli zázemí ve Fitness Bitevní pole, velký díky za střechu nad hlavou v únorovém počasí.

Úvodní závod ze šesti naplánovaných od února do července 2017. Další je na řadě 25. března v Ústí nad Labem, sejdeme se v T-Clubu. Podle ohlasů se vás na konstrukci sejde víc, překročí holky desítku, kdo bude bojovat o vítězství na severu Čech?

Program už připravujeme, jedno je ale už jistý, rozhodčí budou přísnější, abychom se vešli do street workoutu. V sobotu slavila Ladislava Jeřábková z Prahy a Štěpán Svoboda z Třebíče, ti nenašli přemožitele na úvod. Jak to bude 25. března v Ústí nad Labem? Pokud se chceš bavit, přihlas se - KONTAKT ZDE (nefunkční) .

Shyby, kliky, kliky na bradlech a dřepy. Základní čtyřka, ze které celý seriál vychází. Každý může přijít, nepotřebujete fitko, otevírací dobu, platit vstupné za cvičení, trénink. Street workout je v tomto svobodný. A hlavně, takto se už cvičilo před tisíci lety, jen se na to zapomnělo. Street workout se v posledních letech probouzí, lidé chtějí jít ven, nechtějí být zavřeni v posilovnách, přidáš se i ty?

streetworkout.cz

streetworkout.cz je redaktorem největšího street workoutového webu v česko-slovensku o cvičení s vlastní vahou. Tento redaktor napsal od roku 2016 pro streetworkout.cz již 981 článků.

135ee899de6ea79.png

Najdi nejbližší hřiště

Další články, které by tě mohly zajímat