Homepage Liga CZECH LEAGUE STREETWORKOUT.CZ. První seriál sets and reps v Česku

CZECH LEAGUE STREETWORKOUT.CZ. První seriál sets and reps v Česku

Autor: streetworkout.cz

2

01.11.2016

Proč? První otázka, která většinu lidí napadne, když se podívá na přiložené video, prohlédne si nové webové stránky - ZÁVODY (nefunkční) , které jsou součástí www.streetworkout.cz. Zaprvé nás to baví, dále sami cvičíme a adrenalin tomu dává šťávu. Proto nový model seriálu. Vymysleli jsme si pravidla, systém, novou konstrukci po vzoru MMA. Baví nás sets and reps.

Po několika měsících příprav tu je CZECH LEAGUE STREETWORKOUT.CZ. (nefunkční)

O co jde? Věříme, že absolutním základem pro další rozvoj je cvičení s vlastním tělem. Na tomto se dá stavět. Každý může trénovat a měnit své tělo - doma, venku, v parku, v lese, na zahradě, na hřišti, v tělocvičně. A to jen za využití čtyř základních cviků - shyby, kliky, dipy, dřepy.

Varianty, rozmanitost, kterou zvládne postupně každý. Pokud máte základy, můžete se posunout dále.

Chceme nabídnout seriál ve více městech České republiky, kterého se budou moci účastnit všichni, stačí začít cvičit, nic složitého, nic drahého. Naopak efektivního pro vaše tělo, zdraví, život.

První závod odstartuje v únoru, takže máte tři měsíce času na přípravu. I ti, kteří váhají s tréninkem, cvičením, zlepšením fyzičky. Chtěli byste závod ve vašem městě, napište.

Připravili jsme 10 cviků (VÍCE PRAVIDLA (nefunkční) ), které se budou v sezóně 2017 kombinovat. Závod proběhne formou pavouka, cviky se budou před každým kolem losovat. Vždy dva až pět cviků. Nikdo dopředu neví, co bude, v jakém pořadí. Musíte být připraveni na všechny možné varianty - mít sílu, vytrvalost, fyzičku. Boj tváří v tvář, čtyři atleti proti sobě. Adrenalin, hecování, fanoušci okolo. Nejlepší postoupí do dalšího kola. Opět přijde losování cviků. Všechny závody se budou započítávat do celého seriálu, kde po všech akcích, bude znám vítěz, vítězka. Budou články, tréninky, rozhovory, žebříčky (nefunkční) , grafika, videa, karty atletů s jejich výkony (nefunkční) , citáty.

Jde nám o rozmanitost, vytrvalost, kompletnost. Každý může začít, každý může závodit, každý má čas na přípravu a nemusí ho to stát ani korunu. Jde o cvičení s vlastním tělem, vlastní vůli. Může být něco jednoduššího?

streetworkout.cz

streetworkout.cz je redaktorem největšího street workoutového webu v česko-slovensku o cvičení s vlastní vahou. Tento redaktor napsal od roku 2016 pro streetworkout.cz již 981 článků.

135ee899de6ea79.png

Najdi nejbližší hřiště

Další články, které by tě mohly zajímat