Homepage Články Vyzývavé a originální. Nekompromisní styl je na světě

Vyzývavé a originální. Nekompromisní styl je na světě

Autor: streetworkout.cz

28

17.12.2017

Chcete vypadat skvěle při tréninku, i když jdete na hřiště, zažít pohodlí? Odpovídat nemusíte, je to jasný, v pytli asi chodit a cvičit nebudete. Street workout, to je také oblečení na trénink. Ideální je propojení sportovního a funkčního stylu, který je navíc originální. Tedy trefa do černého. Jednu tady máme - . Nadšence. Ryze česká značka sportovního oblečení, která si zakládá na tom, že vše vyrábí v České republice. Znáte, oblékli jste už? Před pár hodinami vyjela do světa nová kolekce. Odvážná a cool.

Podívejte se sami. „Ve výběru látek a materiálů jsme nekompromisní, hledáme především maximálně funkční a kvalitní komponenty. S materiály experimentujeme. Ve fázi testování a vývoje vyrábíme naše produkty z různých materiálů a vždy vybíráme nakonec to nejlepší řešení," vysvětluje strategii firmy Vojta Pavlík.

Kousky DRILL Athletics jsou původní a originální ve všech směrech. Hlavně jsou určeny pro sport. „Střih, materiál, design i finální zpracování je naše know-how. Velký důraz dáváme na testování produktů na našich sportovcích," připomíná propojení s realitou Pavlík.

má své sportovce, ambasadory, kteří jsou mezi prvními, kteří vše testují. Jedním z nich je také Eduard Synák, který se aktivně věnuje street workoutu a kalistenice. Se svým kolegou Tomášem Kratochvílem cvičí synchronizovanou kalisteniku pod jménem Tom & Herby. Jsou první v Česku. „Naše oblečení stojí za vyzkoušení, protože si ho zamilujete. Nejoblíbenějším produktem našich zákazníků je rashguard,“ připomíná hit Pavlík.

Designové kolekce jsou originální a vyzývavé. Některé designy jsou brány vážně, jiné naopak vznikaly s určitou nadsázkou. "U všech našich produktů hledáme vlastní postupy, jak je co nejlépe zpracovat a přinést nějaký originální prvek," poodhaluje Pavlík strategii firmy, která se rozhodla oslovit také nadšence street workoutu.

„Jde o moderní a dynamický sport, rozvíjí se stejně jako naše značka a cvičí ho mladí lidé, kteří chtějí vynikat. Přitom to není první vnoření do tohoto sportu. Jsme partnerem České streetworkoutové asociace, spolupracujeme s ERS workout či Switch street workout a zúčastňujeme se street workoutových akcí a kempů," dodává Pavlík.

Takže kdo vyzkouší a rozjede rok 2018 v novém? Pokud se chcete podívat na novinky, můžete .

streetworkout.cz

streetworkout.cz je redaktorem největšího street workoutového webu v česko-slovensku o cvičení s vlastní vahou. Tento redaktor napsal od roku 2016 pro streetworkout.cz již 981 článků.

135ee899de6ea79.png

Najdi nejbližší hřiště

Další články, které by tě mohly zajímat