Homepage Články A bude se makat. Chystají se boje, žádný zimní spánek

A bude se makat. Chystají se boje, žádný zimní spánek

Autor: streetworkout.cz

28

29.11.2017

Kdo si myslel, že se bude týden před Vánocemi válet, tak se spletl. V Brně se rozhodli, že na zimní street workoutový spánek není nárok, proto 16. prosince spustí battle, který nabídne i trochu jinak pojaté cviky. Takže, kdo ještě nebude pod nadvládnou cukroví a svařáku, může dorazit na Workout Brno Street Wotkout Battle, který startuje v devět hodin ráno.

„Dohodli jsme se WOclubem, že uspořádáme předvánoční battle ve sportovním duchu. Bude to 16. 12 od 09:00 v tréninkovém centrum Šumavská - Šumavská 416/16,“ řekl streetworkout.cz Pája Nguyen, jeden z organizátorů.

Kluci už v Brně ladí akci Kluci už v Brně ladí akci

Těšit se můžete na King of basics, Queen of the bar (basics), weighted a King of muscle up. „S Woclubem a díky více sponzorům jsme si připravili hezké věcné ceny pro vítěze i pro zúčastněné. Startovné je stovka přes online registraci a na místě 150 korun. V ceně je vstup, startovné, občerstvení a mnoho dalšího, jako masáže, kryoslužby a tak dále,“ láká Nguyen na jednu z posledních street workoutových akcí v roce 2017.

Ti, kteří čekají na novinky, tak ty budou v podobě použití zátěžové vesty při některých cvicích. Na vše bude dohlížet porota, které bude složená z atletů, kteří mají zkušenosti. A připravované kliky budou asi pár lidí bolet.

„Porotci budou Michal Vrtal z Workout Brno, Pája Nguyen z Workout Brno, Daniel Hanák z Woclubu, a taky velmi zkušený závodník Richard Bartuška. Ti všichni se postarají o přísné a správné provedení cviků u jednotlivých disciplín, aby to bylo vše férové. Samozřejmě jde hlavně o zábavu a otestování vlastních schopností soutěžících,“ dodává Nguyen.

Mezi hlavní partnery akce patří: Workout Brno, WO Club, Sanasport, Aktin a Life Like.

streetworkout.cz

streetworkout.cz je redaktorem největšího street workoutového webu v česko-slovensku o cvičení s vlastní vahou. Tento redaktor napsal od roku 2016 pro streetworkout.cz již 981 článků.

135ee899de6ea79.png

Najdi nejbližší hřiště

Další články, které by tě mohly zajímat