Homepage Články Sólistům vstup zakázán! Když nejde jen o svaly, dámy a pánové

Sólistům vstup zakázán! Když nejde jen o svaly, dámy a pánové

Autor: streetworkout.cz

28

28.10.2017

Jeden je málo, dva jsou přesný počet. Strength Couple Contest je cesta životem. Tam, kde jeden nemůže, druhý podá pomocnou ruku. Chcete zkusit, dát si to ve dvou? Máte jedinečnou šanci. A to 4. listopadu v , kde chystají první závod pro smíšené páry s tématikou street workoutu a kalisteniky. Kdo dorazí se předvést na akci, která podle organizátorů ještě v Evropě nebyla? Navíc se uskuteční v největším street workoutovém gymu starého kontinentu. Takže ideální spojení, kde se vyplatí být!

„Cvičíš se svojí polovičkou a chceš vyzkoušet, jak zvládnete fungovat jako tým? Dorazte do ERS na Strength Couple Contest 2017! Se ženou cvičíme v páru už pěknou řádku let a za tu dobu nás napadlo, že takových párů je určitě víc,“ vzkazuje organizátor Pavel Oliva.

Proč se bránit menšímu battlu. Nepůjde jen o sílu, ale také taktiku, rozložení cviků, spolupráci i mentální propojení. Prostě sport trochu jinak. Žádná sólo akce, 4. listopadu půjdou do boje dvojice. A nepůjde jen o cvičení.

„Ve spolupráci s Mezinárodním vzdělávacím centrem GEMS a programen ERASMUS PLUS jsme vytvořili projekt, kdy nejde jen o svaly, ale o rovnoprávnost a spolupráci - v gymu nebo pod hrazdami jsme si všichni rovni...ženy, muži, černí, bílí. A to chceš přece podpořit,“ láká páry i fanoušky sportu Oliva.

Kdo se chce zúčastnit, přihlaste se na e-mail p.oliva@ers-cr.cz. Šanci ukázat se dostane dvanáct párů. Pokud váháte, přikládáme odkaz přímo na událost na facebooku - .

streetworkout.cz

streetworkout.cz je redaktorem největšího street workoutového webu v česko-slovensku o cvičení s vlastní vahou. Tento redaktor napsal od roku 2016 pro streetworkout.cz již 981 článků.

135ee899de6ea79.png

Najdi nejbližší hřiště

Další články, které by tě mohly zajímat