Homepage Články Motivace a touha ženou vpřed. Má tohle váš trénink?

Motivace a touha ženou vpřed. Má tohle váš trénink?

Autor: streetworkout.cz

28

24.11.2017

Sny jsou jedna věc, realita druhá. Boj s vlastním tělem je pro mnohé bitva, kde kolikrát selžou, ztratí motivaci. Chybí vůle, která je potřeba k překonání sama sebe. Je to ale snadné. Pokud najdete v sobě touhu a motivaci se posunout, udělat o 10 kliků více, 5 shybů navíc, shodit kila, nabrat svalovou hmotu, tak se sen může splnit. A to je nejvíc. FOTO: ilustrační.

Všechno jde, jen u každého je jiný čas naplnění. Proč? Možná to je nespravedlivé, ale každý se s něčím rodíme, jsou to dispozice, ty ovlivňují váš život. Dále jídlo, cvičení, vzdělání, prostředí, ve kterém žijete. Pokud ale máte touhu něco změnit, je to převážně jen na vás. Tedy ideální stav, nemusíte se na nikoho obracet, čekat, spoléhat. Proč hned dát 30 shybů. Začněte pomalu, i sprinter Usain Bolt na začátku neuměl chodit, dělal první nejisté kroky. Začnete v podobném modu. Postupně přijdou první úspěchy a ty vás povzbudí. Na první pokus si sen nesplnil nikdo. Nebo je někdo ve vašem okolí, kdo přišel premiérově na hřiště a dal čistý muscle up? Ne.

Úspěch bude váš, nikdo vám ho nemůže sebrat, osvojit si. Stav, který vás dokáže nakopnout, ale také tu je zároveň zodpovědnost, že za případný nezdar si můžete sami. "Motivace usměrňuje naše chování a jednání pro dosažení určitého cíle. Vyjadřuje souhrn všech skutečností – radost, zvídavost, pozitivní pocity, radostné očekávání, které podporují nebo tlumí jedince, aby něco konal nebo nekonal," tak hovoří wikupedia.org. Chcete uspět? Najděte si cíl, nastavte si rutinu, ze které nevyskočíte, tu proložte různorodostí. Obklopujte se společností, která vás baví, ve vašem případě třeba na hřišti. Pokud tohle budete mít, budete mít perspektivu a šanci uspět.

Baví vás street workout, je jedno v jaké podobě - sets and reps, weighted, free style, chcete mít je „fitness“ tělo. Je to na vás. Podívejte se na video, tihle kluci dělají to co je baví. A je jedno, kde zrovna to hřiště stojí. Hlavní je přijít a něco dělat. Tak snadný. Ať to cvičí!

streetworkout.cz

streetworkout.cz je redaktorem největšího street workoutového webu v česko-slovensku o cvičení s vlastní vahou. Tento redaktor napsal od roku 2016 pro streetworkout.cz již 981 článků.

135ee899de6ea79.png

Najdi nejbližší hřiště

Další články, které by tě mohly zajímat