Homepage Články Klik se 130 kily na zádech? 20 super světových výkonů, kde nechybí Češi!

Klik se 130 kily na zádech? 20 super světových výkonů, kde nechybí Češi!

Autor: streetworkout.cz

28

20.12.2017

Rok pomalu končí, takže se můžeme podívat, co stalo ve street workoutu, kalistenice. Samozřejmě nemůže chybět weighted, free style. Na youtube.com se objevilo video, které obsahuje  „20 světových rekordů za rok 2017.“ Jestli jde opravdu o světové unikáty, které nikdo nepřekonal, těžko odhadovat, protože video bylo zveřejněno už v březnu. Jisté je, že jde o výkony, při kterých často padne brada. Však se sami podívejte. FOTO: Facebook .

Lidskou vlajku všichni ve street workoutu znají, kolik v této poloze zvládnete muscle upů? Pokud si nedokážete představit dvacet výjimečných výkonů, tak tady je uvidíte, dal je dohromady UgisRozenbahs.

Pokud fandíte českým silákům, tak se dočkáte. Na 19, příčce se objevil Pavel Šanda, který klikoval se 130 kily na zádech. Nemožné? Ne, stalo se.

Dát 360tku, to se počítá. Dát ji jednou a jste spokojeni, ale co když se objeví klučina, který jich dá třináct za sebou!

Milujete sílu , kolik dáte dipů se závažím? Deny Montana dal na opasek 70 kilo a vyšvihnul 18 opakování. Taky slušný.

Muscle up, to je královská disciplína. Kolik jich dáte v kuse? A za minutu? Je tu jeden, kterých jich dal za 60 sekund 20! Každé tři sekundy jeden.

Shyby na jedné ruce? Navíc se závažím v druhé ruce? Osm přítahů na jedné ruce, v druhé držel 16 kilové závaží. Dáte?

Musle up se 40 kily na pásku? Ano, pokud se nepletu, stalo se v Ostravě a předvedl ho Vadym Oleynik, když zde byl na jedné akci, kterou pořádal Adam Raw.

Čtrnáct kliků na palcích, shyb se 115 kily na pásku? Celou dvacítku uzavírají čeští zástupci - Adam Raw a Pavel Šanda a jejich dip se 150 kily na pásku! Kolik z těchto výkonů překonáte?

streetworkout.cz

streetworkout.cz je redaktorem největšího street workoutového webu v česko-slovensku o cvičení s vlastní vahou. Tento redaktor napsal od roku 2016 pro streetworkout.cz již 981 článků.

135ee899de6ea79.png

Najdi nejbližší hřiště

Další články, které by tě mohly zajímat