Homepage Články Jak vypadá 238 shybů v kuse? Kareš jde ještě dál. Zvládne pokořit 3 Guinnessovy rekordy?

Jak vypadá 238 shybů v kuse? Kareš jde ještě dál. Zvládne pokořit 3 Guinnessovy rekordy?

Autor: streetworkout.cz

28

24.11.2017

Před rokem si připsal jeden rekord, přidal další do své sbírky. Kalendář ukazoval konec listopadu 2017. "Nemáte co dělat, chcete vidět světový rekord, aniž byste přišli o jedinou sekundu, shyb, opakování? Pokud máte půl hodiny čas, pohodlně se usaďte, představení začíná. Jan Kareš před pár dny naházel za necelých 35 minut 238 shybů, aniž by opustil hrazdu, stále visel! Posunul další hranici lidského sportování s vlastní vahou. Výdrž, vytrvalost, odhodlání. Dal rekord, navíc na pohodu v lenonkách. Takový rekord hodně na Pána. Gratulace!"

"Několikrát jsem to zkoušel, ale nebyly podmínky, což je pro mě zima,“ popsal Kareš pro streetworkout.cz podmínky, které mu sedí.

Co ho čeká nyní? Už za pár hodin se pokusí o další zápis. Je tu pokus na 6, 12 a 24 hodin. Shyby na hrazdě, kde bude chtít ataktovak nejlepší světové výkony. Zvládne maraton, který startuje 13. prosince?

streetworkout.cz

streetworkout.cz je redaktorem největšího street workoutového webu v česko-slovensku o cvičení s vlastní vahou. Tento redaktor napsal od roku 2016 pro streetworkout.cz již 981 článků.

135ee899de6ea79.png

Najdi nejbližší hřiště

Další články, které by tě mohly zajímat