Homepage Články Jak dopadl minutový masakr ve shybech, jaké číslo padlo?

Jak dopadl minutový masakr ve shybech, jaké číslo padlo?

Autor: streetworkout.cz

28

25.10.2017

Tohle byla výzva. Popravdě neznám moc lidí kolem sebe, kteří by tohle zvládli. Jedna minuta je 60 sekund. Co zvládnete za tuto dobu? Vyčistit rychle zuby, ale to je na pohodu. Jenže kolik dáte shybů? To je dřina. Dvacet a začnete se vařit? Třicet? Luxus, velká gratulace. Jsou ale i tací, kteří jdou ještě dále. Do vzájemného měření sil se pustil bývalý účastník Ninja Warrior a osobní trenér. Oba plni sebevědomí, natrénovaní. Vyhrát mohl jen jeden, i když oba výkony jsou dost za hranicí možného.

Hurá tedy na hrazdu a švihat shyby jeden za druhým. Neřešme teď techniku, to je věc organizátorů. Jde o čísla, která se vymykají, to se musí nechat.

Ital vs. Bulhar.

Tazio Gavioli není neznámý při zdolávání rekordů. Svým fyzickým zaujetím je nakažený také jeho soupeř Boris Nalbatnov. „Rozhodl jsem se překonat tento rekord pro osobní spokojenost,“ nechal se slyšet Gavioli. Ano, vlastní spokojenost je důležitá.

„Chystal jsem se to provést už pár let zpátky, ale zlomil jsem si ruku. Teď se cítím dobře, proto jsem se rozhodl to zkusit,“ okomentoval svůj pokus zase Nalbantov. Prostě dva nadšenci. Guinessova kniha rekordů má přísná pravidla pro všechny výzvy, a že jich je. V tomto případě se tělo nesmělo prohýbat a brada musela jít pokaždé nad hrazdu. To byly základní pokyny.

Jak nakonec souboj skončil?

Gavioli 53 opakování za 60 sekund.

Nalbatnov 54 shybů za 60 sekund - vyhrál tento souboj.

Tento rekord je sledován pořadatelem od roku 2012, kdy padlo 36 opakování, nyní číslo narostlo o neuvěřitelných 18 opakování. Padne někdy číslo 60?

streetworkout.cz

streetworkout.cz je redaktorem největšího street workoutového webu v česko-slovensku o cvičení s vlastní vahou. Tento redaktor napsal od roku 2016 pro streetworkout.cz již 981 článků.

135ee899de6ea79.png

Najdi nejbližší hřiště

Další články, které by tě mohly zajímat