Homepage Články Já je žeru, aneb Líbí se holkám svaly?

Já je žeru, aneb Líbí se holkám svaly?

Autor: streetworkout.cz

0

06.07.2016

Ruku na srdce. Která z nás neměla v pokojíčku vylepený Kelly Familly, Britney Spears a Justina Timberlaka s vytaženým tričkem, na odiv vystavujíc pekáč buchet? Já teda jo. A všem, jsem jim dávala pusy na dobrou noc. Jenomže s věkem opadávají i růžové brýle a tak jak jsem si myslela, že ty buchtičky jsou dílem photoshopu, jsem pochopila, že je realita někde jinde.

A zatímco jsem (zatím neaktivně) obdivovala krásná těla mých spolužáků na sportovní základní škole, zjistila jsem, že se mi daleko víc, než hubení průhlední týpci, nebo kluci věčně navezení u bufáče, líbí sportovci. Myšlenku jsem zajedla skořicovým šnekem a zapila půllitrem Fanty.

Léta šla dál a můj vkus se nezměnil. Bohužel se mi díky kilům navíc nikdy zcela nezadařilo najít si k sobě dvojníka Dwayne Johnsona, spíše přesně naopak. Ale svůj ke svému, že. Až když jsem před pár lety začala cvičit, dostala jsem se do prostředí posiloven, street workoutových hřišť, i nasvalených mužů.

Svaly jo, magora ne

A ti se mi panečku moc líbili. Při cvičení to přetékalo testosteronem, chlapi tam řvali jak tuři a pak v obřích prackách třímali krabice s rýží. Jenomže čeho je moc, toho je příliš. Představovala jsem si, jak jednoho z pánů mám doma a jsem pod neustálým drobnohledem, kolik gramů rýže jsem udělala k lososovi v páře, proč jsem koupila brambory a ne batáty, a že těstoviny, ty debilní sacharidy „fakt žrát nebude“ a hromady a hromady proteinů a shakerů všude na kuchyňský lince.

Jedna moje kamarádka, která má něco podobného doma, se mi dokonce svěřila, že jí její milý peskuje, když jdou do restaurace a občas, ačkoliv je relativně sportovně aktivní, ji dá najevo, že když si dá na činku o deset kilo víc, jistě se jí zadeček taky pěkně zakulatí. Za zmínku snad ani nestojí, že věčně křepčení v posilovně (trávení dovolené, státních svátků i víkendů) bere všechen čas a kolikrát i energii, která by mohla být věnována daleko příjemnějším věcem, než je zvedání dvoukila v mrtvym tahu, kámo. A podle mě má takovej kluk v mobilu víc fotek sám sebe, než já. A to jako prr.

Takže závěrem? Svaly jo, magora ne. A když to bude nasvalenej magor, tak radši neosvalenýho miláčka normálního. Mezi každou zálibou by se měla najít nějaká rovnováha, a pokud nemají oba dva z páru stejné záliby a netráví celé dny společným cvičením a nehádají se s obsluhou, že chtěli rybu v páře bez másla, pak to nemá smysl. Poslouchat celé dny o kreatinu, BCAAčkách, vařit furt rejži v rejžovaru a nesmět si jednou za čas dát u filmu popcorn? Tak to pardón. To ty svaly i omrzím a zase si nad postel pověsím Dwayna.

Tak to vidím já, Eva Dvořáková - Eat it Easy

Foto: Barbora Sladkovská / photography

 

 

streetworkout.cz

streetworkout.cz je redaktorem největšího street workoutového webu v česko-slovensku o cvičení s vlastní vahou. Tento redaktor napsal od roku 2016 pro streetworkout.cz již 981 článků.

135ee899de6ea79.png

Najdi nejbližší hřiště

Další články, které by tě mohly zajímat