Homepage Články Dva světy v bitvě pod jednou střechou. Kdo přijde do zakázané zóny?

Dva světy v bitvě pod jednou střechou. Kdo přijde do zakázané zóny?

Autor: streetworkout.cz

28

02.12.2017

Tady bude veselo. Dva tábory proti sobě, dva tábory, které hoří pro to svoje. Nemilosrdně jako vznešené pochodně! Strongmani proti vyznavačům street workoutu. Bušiči zamilovaní do železných kotoučů proti těm, který dávají přednost tréninku s vlastním tělem. Horká půda pár hodin před Silvestrem, tu zažije ten, kdo dorazí poměřit síly do . Vstup do zakázané zóny, kde bude připraveno šest disciplín pro boj o Nejsilnějšího muže a Nejsilnější ženu 2017. Všichni jste zváni.

Den D vypukne 29. prosince v 16 hodin, plánovaný konec odhadem ve 21 hodin. Budou svátky, snad se oba tábory nepoperou a udrží vánoční pohodu i ve vypjaté bitvě. Kdo se přihlásí, projde všech šest disciplín. Ten, který získá nejvíce bodů, bude nejlepší a stane se králem a královnou vánočního večírku. Na počest mu bude připito z honosných číší.

DISCIPLÍNY ZÁVODU

3x STRONGMAN do jedné minuty maximální počet opakování a) loglift 58kg (muži) / osa 25kg – clean & jerk (ženy) b) mrtvý tah 110kg (muži) / mrtvý tah 50kg (ženy) c) převracení pneumatiky 250kg (muži) / převrácení pneumatiky 50kg (ženy)

3x STREET WORKOUT do jedné minuty maximální počet opakování a) kliky (pánské provedení platí pro obě pohlaví) b) pistole (muži) / dřepy (ženy) c) přítahy kolen ve visu (muži + ženy)

„Především doufám v příchod Ježíška a.k.a. prvního a posledního Žida se six packem, se kterým sfoukneme pár stigmat na hrazdě. Avšak nejsem sobec, tudíž mé osobní tužby odsuneme kousek stranou. Čekám pořádnou bitvu, hodnou Bitevnímu poli, ve které se propojí protipóly strongmanů a vyznavačů street workoutu, a vznikne tak něco nečekaně krásného, skoro se bojím říct co,“ nenašel odvahu dokončit myšlenku hlavní organizátor akce Tomáš Steinhart z gymu Fitness Bitevní pole.

„Víme, že jdeme trochu do rizika. Každá skupina má svůj svět, ale tak to je v pořádku. Jsou svátky, tak proč to nezkusit, jindy bychom si netroufli, ale snad nadměrné množství cukru zaoblí hrany rivalství a vše bude na pohodu, vánoční pohodu,“ odhaduje za webový portál streetworkout.cz Libor Kalous.

Organizátor slibuje i kulturní odbočku, kde nabídne naditý a bohatý program spojený s atraktivními soutěžemi, tombolou, kvalitní muzikou a hédonistickým pojídáním cukroví. Tady prostě nesmíte chybět.

„Jako hlavní motivaci pro příchod na vánoční večírek vidím v neopakovatelné atmosféře, kterou tu všichni společně zažijeme. Co jiného může být lepší, než „dům" plný stejně nadšených lidí, kteří se navzájem hecují, sportují, baví a předhání v pojídání cukroví,“ má jasnou představu Steinhart.

Za pár dnů se objeví další článek. Ten bude i s videem, kde uvidíte správné provedení cviků. A to už nebude tak veselý :-).

streetworkout.cz

streetworkout.cz je redaktorem největšího street workoutového webu v česko-slovensku o cvičení s vlastní vahou. Tento redaktor napsal od roku 2016 pro streetworkout.cz již 981 článků.

135ee899de6ea79.png

Najdi nejbližší hřiště

Další články, které by tě mohly zajímat