Homepage Články Bývalý instalatér jinak. Šampión se neumí ohánět jen pěstmi

Bývalý instalatér jinak. Šampión se neumí ohánět jen pěstmi

Autor: streetworkout.cz

28

04.11.2017

Hvězda bojových sportů, šampión UFC a také ten, který vyzval neporaženého amerického boxera Floyda Mayweathera, který je milovníkem dolarů. Dnes už také ten, který vydělal za svůj poslední zápas více než dvě miliardy korun. Ano, je to drzý a prostořeký Ir Conor McGregor. V tréninku dře a svoje tělo zaplavuje mnoha směry. Výjimkou není ani cvičení s vlastním tělem.

Ve videu z roku 2015 můžete vidět, jak mu to jde na kruzích, jaký má balanc. Takto se devětadvacetiletý rodák z Dublinu předvedl na pláži. Tréninku dává až šest dnů v týdnu. Cvičení s vlastním tělem nevyjímaje. Prostě komplexní sportovec. Člověk, který začal žít svůj sen a dělá pro něj všechno. Takto maká bývalý instalatér.

„Conor se zlepšuje každý den, Dnešní Conor je lepší než včerejší Conor. Každým dnem, týdnem je lepší," řekl o něm pro Sky Sports trenér Owen Roddy.

„Dáváme jeho tělu, co potřebuje. Když má den s vyšším aerobním tréninkem, dá si více sacharidů. Vše směřujeme k tomu, aby dosáhl na lepší výkon. Každý den jí devětkrát, dostane do sebe 4000 kalorií.“ dodal také jeho kouč.

streetworkout.cz

streetworkout.cz je redaktorem největšího street workoutového webu v česko-slovensku o cvičení s vlastní vahou. Tento redaktor napsal od roku 2016 pro streetworkout.cz již 981 článků.

135ee899de6ea79.png

Najdi nejbližší hřiště

Další články, které by tě mohly zajímat