Homepage Články Zadarmo? ANO! 10 lístků na street workout festival. Chcete?

Zadarmo? ANO! 10 lístků na street workout festival. Chcete?

Autor: streetworkout.cz

28

25.09.2017

Zadarmo na sportovní festival, kde bude mít svůj program také street workout? ANO! Je to tu, právě odstartovala vaše šance. Zadarmo se dostane pět z vás s doprovodem na v pražských Letňanech, kde proběhne také Co musíte udělat, pokud máte zájem? Stačí správně odpovědět na tři otázky a být mezi prvními pěti, kteří odpoví. Rozhoduje tedy i rychlost. Takže začínáme, kdo uspěje, na sobotu má o zábavu postaráno. V článku je použito ilustrační foto z Czech League Streetworkout.cz.

Tři otázky:

1.Kdo je jediný v Česku WCO Elite Coach?

2. Odkud pochází firma OriginalWorkout.cz (či spíše její mateřská základna)

3. Jaké jsou dva hlavní závody na festivalu ve street workoutu?

Prvních pět, kteří správně zodpoví všechny tři otázky, získají pro sebe a jednu osobu jako doprovod vstup zdarma na sobotní den, tedy 30.9. Závod pořádá FPA společně s OriginalWorkout.cz. Odpovědi zašlete formou emailu na adresu: cervena@fp-academy.com ve znění: - do předmětu napsat: SWF2017 soutěž - odpovědi očíslovat 1/2/3 - pod odpovědi napsat kontaktní telefon pro případ výhry - možnost odpovědět do středy, 27.9. do 12:00 hodin, poté se soutěž uzavírá - vyhrávající pětice bude po uzavření odpovědí kontaktována ohledně předání vstupenek.

Hodně štěstí ...kdo zaváhá, bude platit :-)

Celá akce probíhá od pátku 29. září do soboty 30. září v Praze. V pátek se fanoušci street workoutu mohou těšit na diváckou soutěž. Kdo se bude chtít něco dozvědět, dostane také šanci. Pod hrazdami se představí David Rejl, Petr Skokan a Pavel Oliva. V sobotu se bude soutěžit pod dohledem poroty, která bude z části také zahraniční. Vedle disciplíny free style se nadšenci tohoto sportu mohou těšit na klasický sets and reps. Vítězové těchto klání neodejdou s prázdnou. Pro nejlepší budou i odměny. Ve hře je finanční částka 449 Euro a také zapůjčení auta od partnera Škoda auto.

streetworkout.cz

streetworkout.cz je redaktorem největšího street workoutového webu v česko-slovensku o cvičení s vlastní vahou. Tento redaktor napsal od roku 2016 pro streetworkout.cz již 981 článků.

135ee899de6ea79.png

Najdi nejbližší hřiště

Další články, které by tě mohly zajímat