Homepage Články Už jen 4 DNY a NOVINKA webu streetworkout.cz bude veřejná!

Už jen 4 DNY a NOVINKA webu streetworkout.cz bude veřejná!

Autor: streetworkout.cz

0

28.10.2016

Na začátku se zjeví myšlenka, která trvá mžik vteřiny. Může shořet jako papír, vytratit se a nikdy se nevrátit. Může se z ní ale stát vaše každodenní součást života, která je s vámi stále, pořád je v hlavě. Postupem času se z jediného záblesku stane posedlost, které se nedokážete zbavit. Pokud vás baví, inspiruje, neřešíte čas, práci kolem té jedné myšlenky, může se rozrůstat. Znám to, v jednom takovém módu jedu už téměř šestnáct měsíců.

Ve zkratce odstavec pro pochopení: ocitl jsem se před šestnácti měsíci na street workoutovém battlu. Prostě se nějak stalo, že jsem svoji kategorii vyhrál, následně mi muž v bílém nemocničním plášti zakázal cvičit, to co jsem předtím dělal osmnáct let. Měl jsem dostat šrouby do zad. Konec, omezení. Odmítl jsem a začal jen s hrazdami, vlastním tělem, žádné činky a hodně fyzioterapie.

Postupně jsem potkával lidi kolem street workoutu, ptal se, viděl, chápal, nechápal, divil, bavil se. Chtěl jsem jen cvičit, závodit, záda se zlepšovala. Ale nikde nebyl žádný web, který by se věnoval street workoutu, pravidelně o něm psal. Nebyl to plán, ale myšlenka bobtnala. Jsou to čtyři měsíce co je na světě www.streetworkout.cz. Má své mouchy, ale funguje, nic nejde hned. Vše má svůj čas.

A další přichází za pár dní. Mžik vteřiny nekončí, naopak je stále silnější, myšlenka plodí další nápady, možnosti. Telefon mám plný možností, upomínek, to samé počítač. Nepřehledný chaos pro neznalého. Zatímco web běží, návštěvnost se zvyšuje, lidé píší více a více, zapojují se, měsíce jsme něco připravovali, vymýšleli, bavili se, ale také stresovali - 1. listopadu vše zveřejníme. Půjde o něco novéno na webu, možná nový web? Něco ve spojení se závody? Zapojí se více lidí? Bude i trochu železa na cvičení? Víme jedno, ještě jsme to v Česku nepotkali. Ale hlavní je něco jiného. Baví nás to, myšlenka neshořela, je tu s námi každý den a je stále silnější. A to díky lidem, kteří se kolem street workoutu točí, protože mu věří.

Snad dvě fotky napoví :-)

 

streetworkout.cz

streetworkout.cz je redaktorem největšího street workoutového webu v česko-slovensku o cvičení s vlastní vahou. Tento redaktor napsal od roku 2016 pro streetworkout.cz již 981 článků.

135ee899de6ea79.png

Najdi nejbližší hřiště

Další články, které by tě mohly zajímat