Homepage Videa Zvládnete trénink, který vás možná překvapí?

Zvládnete trénink, který vás možná překvapí?

Autor: streetworkout.cz

31

10.11.2018

Tréninky mohou mít hodně podob, některé vám přijdou na začátku možná nereálné, protože nepraktikujete tyto kombinace cviků za sebou, ale když je zařadíte do své tréninkové rutiny, vašemu tělu prospějete, samozřejmě ne hned. Zkuste otestovat svoji sílu, dynamiku, koordinaci, vytrvalost, kterou jste našlapali na hrazdách.

Experimentování je skvělý způsob, jak se naučit nové věci. Zahrnout do tréninku změny, které okoření váš cvičební program. Vyzkoušejte a uvidíte. Jde o zajímavý doplněk toho, co už pro sebe děláte.

"Doufám, že se vám toto video líbí a podívejte se na má další videa z youtube," vzkazuje auto videa Outdoor Workout - Ghetto Workout, kterým je Alon Gabbay.

V přiloženém videu se dostanete do lesa, ale to vy nemusíte, využít můžete vaši konstrukci v okolí. A jak vidíte, trénink přináší výsledky.

Klasika s přechody na konstrukci, dojde i na kruhy. Dobrá rada na začátek, určitě se protáhněte a rozcvičte před těmito pokusy. Možná jděte na věc i ve dvou. Nikdy nevíte, kdy se může hodit záchrana.

streetworkout.cz

streetworkout.cz je redaktorem největšího street workoutového webu v česko-slovensku o cvičení s vlastní vahou. Tento redaktor napsal od roku 2016 pro streetworkout.cz již 981 článků.

135ee899de6ea79.png

Najdi nejbližší hřiště

Další články, které by tě mohly zajímat