Homepage Liga VIDEO: Gladiátoři v kleci. Takhle vibrovalo Bitevní pole v Praze

VIDEO: Gladiátoři v kleci. Takhle vibrovalo Bitevní pole v Praze

Autor: streetworkout.cz

4

27.01.2017

Jediné oficiální video je na světě. Z této akce už žádné nebude. Tady je průřez celou akcí která vibrovala v sobotu ve Fitness Bitevní pole. Odpoledne proběhla předpremiéra Czech League Streetworkout.cz. První zkusmo battle, exhibice na hrazdách, weighted, přiblížení principu foam rollingu, ochutnávka sportovní výživy Streetworkout.cz. (FOTO: Fitness Bitevní pole).

Sestřih z dílny Fitness Bitevní pole se vešel do 150 sekund. Uvidí se tam všichni. Pokud ne, není chyba na našem přijímači :-)

Ještě jednou velké díky všem, kteří přišli a vystavěli program sobotního odpoledne – skvělé zázemí a lidé z Fitness Bitevního pole. I proto zde proběhne první oficiální battle Czech League Streetworkout.cz 25. února. Díky partnerům – FU-BO Fitness, Originalworkout.cz, Alvifit a FP-Academy.com.

KDE SE DOZVÍTE VÍCE? (nefunkční)

Pokud se vám video líbí, užili jste si sobotu, sdílejte, ať vás jde do battlu na konci února co nejvíce. V první řadě nejde vyhrát, ale bavit se sportem. I když udržet nervy a adrenalin při porovnávání je těžké, což jste v sobotu potvrdili, proto na závody už budou rozhodčí. A přísní, takže nezapomeňte. Technika je základ. V únoru připravíme grafiku a video ze všech deseti cviků, abyste měli více informací.

Do kalendáře si zatím dejte tato města – Praha, Ústí nad Labem, Brno, Chomutov, Kladno a Chlumec nad Cidlinou. Od února do července boj o celkového vítěze a vítězku Czech League Streetworkout.cz.

streetworkout.cz

streetworkout.cz je redaktorem největšího street workoutového webu v česko-slovensku o cvičení s vlastní vahou. Tento redaktor napsal od roku 2016 pro streetworkout.cz již 981 článků.

135ee899de6ea79.png

Najdi nejbližší hřiště

Další články, které by tě mohly zajímat