Homepage Vybavení TOP 10 vánočních dárků pro workoutisty

TOP 10 vánočních dárků pro workoutisty

Autor: Monika

70

05.12.2019

Máš ve svém okolí workoutistu, kterému chceš udělat radost pod stromeček, ale nevíš si rady, čím ho nejlépe potěšit? Vybírání dárků může být někdy pěkný oříšek, obzvlášť pokud je pro tebe svět street workoutu vzdálenou planetou. Naštěstí pro tebe máme několik užitečných tipů na dárky, o které jsme se s tebou rozhodli podělit. 


1. Osobní masér Foam Roller 

Uvažuješ o poukázce na masáž? A co takhle zkusit masážní válec, který lze využít i několikrát denně. Tato skvělá masážní pomůcka napomáhá regeneraci svalů po náročném tréninku. Svaly krásně uvolní a promasíruje. Spojení „válet se“ tak nabírá úplně jiný rozměr. Když tě někdo osočí, že se celý den jenom válíš, můžeš argumentovat tím, že se připravuješ na trénink. Foam roller je totiž výborným pomocníkem i během rozcvičky na zahřátí svalů a pomáhá ti tak předejít případnému zranění.

Foam roller seženeš zde:

https://www.woshop.cz/workout-prislusenstvi/balicek-s-masaznimi-produkty-regeneration-pack/

Typ! Využij REGENERATION PACK kompletní balíček s regeneračními pomůckami:



2. Odporová guma jako nejlepší pomocník

Tato super pomůcka je vhodná jak pro úplné začátečníky, tak pro ostřílené mistry. Slouží především k ulehčení jednotlivých cviků, takže se díky ní naučíš snadno muscle up, front lever nebo OAP V nabídce je hned několik velikostí, takže si hravě vybereš tu pravou gumu, která ti sedne. Ty s nižším odporem jsou vhodné pro rozcvičku a k dokončení posledních sérii. S těmi s větším odporem, pak můžeš trénovat silově náročné prvky. 

Jak vybrat tu správnou odporovou gumu? Koukni na článek „Odporová guma na cvičení jako všestranný pomocník“, kde se dozvíš vše potřebné. Pokud i tak stále tápeš, můžeš využít kompletní balíček odporových gum, kde jsou gumy všech barev a velikostí. 

Odporové gumy najdeš zde:

https://www.woshop.cz/workout-prislusenstvi/kompletni-balicek-odporovych-gum-complete-bands-pack/


3. Krátké odporové gumy

Tuto pomůcku na krásný zadeček ocení zejména zástupkyně něžného pohlaví. Ne každá žena sní o velkých svalech a síle Hulka, ale ruku na srdce, která žena by si nepřála mít pěkný a pevný zadeček? K vysněnému pozadí ti pomohou krátké odporové gumy navržené ve spolupráci s Nicky Nellow, která je doslova chodící reklama na nádherný zadek a dokonalým příkladem jejich funkčnosti. Krátké odporové gumy pořídíš v pohodlném balení po 3 kusech s různým stupněm zátěže. Pozor novinka! Vyzkoušej nové textilní odporové gumy a udělej nějaké slečně radost pod stromeček. 

Typ! Využij balíček, ve kterém máš kombinace všech krátkých odporových gum na zadek:

 

Krátké odporové gumy na tebe čekají zde:

https://www.woshop.cz/workout-prislusenstvi/balicek-dvou-typu-odporovych-gum-na-zadek-nicky-nellow/


4. Stalky na kliky a stojky

Stalky mají všestranné využití. Můžeš je využít k nácviku stojek, L-situ, elbow levru nebo planchi. Výhodou je, že jsou malé a skladné, takže si je můžeš přibalit do své sportovní tašky a vzít si je třeba na dovolenou, do oblíbeného fitka nebo na hřiště.


Stalky zakoupíš:

https://www.woshop.cz/indoor-workout/stalky-m/


5. Hrazda domů

Workout a hrazda k sobě patří stejně tak jako Mach a Šebestová nebo Křemílek a Vochumůrka. Není nad to dát si pár shybů před spaním nebo si odjet trénink v pohodlí domova kdykoliv během dne a nemuset se spoléhat na předpověď počasí nebo otevírací dobu fitcentra. 

Vyber si z široké nabídky hrazd na stěnu:

https://www.woshop.cz/hrazda/


6. Dřevěné gymnastické kruhy

Shyby můžeš trénovat i na gymnastických kruzích, které jsou skladné a můžeš si s sebou vzít kamkoliv. Stejně tak jako na hrazdě, můžeš na kruzích cvičit muscle up, back lever, front lever a dalš vychytávky. 

Gymnastické kruhy:

https://www.woshop.cz/gymnasticke-kruhy/


7. Workoutové oblečení

Během cvičení se člověk musí cítit dobře, to je základ. A pokud je oblečení navíc pěkné a s šikovným logem, máš při výběru dárku vyhráno. 

Na WOshop najdeš kolekci pohodlných sportovních tepláků, triček, kraťasů nebo tílek

Kolekci nalezneš zde:

https://www.woshop.cz/workout-obleceni/



Nebo vzpomeneš si ještě, jaký byl tvůj život před tím, než si začal s workoutem? Jak moc tu změnil street workout život? Motto, které mluví za vše „Street workout changed my life“ nalezneš na stylové mikině, která bezpochyby potěší každého workoutistu. 


Mrkni na stránky:

https://kingofthenorth.sk/produkt/hoodie-street-black/

 

8. Kniha Trénink vězně

Potřebuješ nasbírat motivaci, ale videa a fotky už tě moc neberou? Kniha, která tě chytí za srdce. Pokud si již četl a máš chuť se nadále vzdělávat, přečti si třeba knihu Nahý bojovník

Odkaz na knihu zde: 

https://www.woshop.cz/ostatni-vzdelani-a-sluzby/kniha-trenink-vezne-1-paul--coach--wade/

 

9. Magnésium na ruce

Univerzální dárek pro všechny typy workoutistů? Rozhodně MAGNÉSIUM NA RUCE! Aneb nezbytná součást výbavy nejen každého workoutisty, ale i gymnastisty, horolezce, vzpěrače, crossfitera a všech ostatních sporťáků, kteří se věnují silovým prvkům, při kterých používají ruce. Ruce vám na hrazdě nebudou tolik klouzat a hravě zvládnete vyšší počet opakování i náročné dynamické prvky. Navíc je skvělým dárkem pro ty, kdo mají škrtlý rozpočet. Tato drobnůstka je levná a vydrží dlouho. 

Je libo magnésium tekuté, v kostce nebo drcené?

https://www.woshop.cz/workout-magnesium/


10. STARTER PACK balíček

Tvé dumání nad tím pravým dárkem vyřeší bezpochyby STARTER PACK, balíček pro workoutisty, kde máš základní výbavu pro tvůj trénink

https://www.woshop.cz/workout-prislusenstvi/zakladni-workout-balicek-starter-pack-l-velky/



Zadej při výběru dárku kód "workoutvanoce" a získej slevu 10% na všechny zakoupené produkty na WOshopu!

Platnost kódu je do Vánoc, tak si běž ulovit svůj workout, ať se Santa netrápí.


Monika

Monika se street workoutu věnuje 7 let, v posledních 4 letech se aktivně věnuje weighted workoutu. Je členkou Raw workout týmu. Účastní se workoutových exhibic a vystoupení po celé ČR. Na kontě má několik zlatých medailí vybojovaných jak v ČR, tak v zahraničí. V roce 2015 uspořádala projekt s tématikou zdravého životního stylu pro žáky 2. stupně ZŠ.

135ee899de6ea79.png

Najdi nejbližší hřiště

Další články, které by tě mohly zajímat