Homepage Články STREETWORKOUT.cz je zpět!

STREETWORKOUT.cz je zpět!

Autor: Monika

38

12.08.2019

Je to tak! Určitě jsis všiml/a, že se toho na webu a sociálních sítích streetworkout.cz od začátku roku moc nedělo...a bylo to pravda. Ale tomu je konec! Je tu zcela nová stránka, koncept a hlavně lidi! Ale pěkně popořadě...




Historie streetworkout.cz

Původní logo streetworkout.cz (2016-2018)

Web založil v roce 2016 Libor Kalous, který byl taky hlavním redaktorem. Za 3 roky se na něm publikovalo téměř 1000 článků s tématikou věnovanou hlavně posilování s vlastní vahou. V roce 2018 stránka přesáhla 1,1 miliónů zhlédnutých stránek se skoro 250 tisíci unikátními uživateli! Nikoho asi nepřekvapí, že web nejvíce navštěvují muži a to dokonce ze 3/4, zajímavější ale je, že hlavně ve věku 25-34 let...taky patříš do této skupiny?



Člověk by řekl, že super čísla, ale Libor se rozhodl předat žezlo dále a přinášíme ti s ním krátké interview.


Monika Amazon: Proč jses rozhodl opustit stránku streetworkout.cz?

 

Libor Kalous: „Webem streetworkout.cz jsem žil dlouho, několik let, ale v jednom člověku nejde fungovat každý den, navíc při práci, proto jsem se rozhodl najít nástupce, který bude pokračovat. Oslovil jsem více lidí, přišly mi nabídky, nakonec jsem našel kluky, kteří streetworkoutem žijí, mají ho jako byznys, staví hřiště, ale také ho mají v srdci - WOclub a jejich redakci WOblog. Jsem zvědavý, jak budou stránky v následujících týdnech vypadat. Každopádně všem přeju, ať se na internetu daří a všichni berou web jako zdroj inspirace pro své tréninky a zdraví.“

 

Monika: Jak dlouho vlastně streetworkout.cz funguje a co tě vedlo k jeho založení?

 

Libor: Web funguje asi tři roky, než začal fungovat, musel jsem odkoupit doménu, která byla několik let zaregistrovaná...,elikož se živím psaním o sportu, divil jsem se, že tu není žádný fungující web, který by se věnoval streetworkoutu. Zkoušel jsem se ptát pár lidí ze street workoutu, byly sliby, ale nic se nedělo, tak jsem začal sám.

 

Monika: Web a veškeré články si teda nakonec spravoval úplně sám?

 

Libor: Občas se našel člověk, který připravil článek, ale z 95% jsem psal sám, bavilo mě to, i když někdy lidi nadávali. 


Monika: Jak to máš se cvičením?


Libor: Celý život se motám kolem sportu, cvičím pořád, a hodně i s vlastním tělem, jen jsem trochu změnil disciplínu, propadnul jsem MMA, což je neskutečný adrenalin, navíc když člověk má kolem sebe lidi, se kterými ho tréninky baví, což já našel v pražském Penta gym.


Monika: Co máš v plánu do budoucna?


Libor: Do budoucna doufám, že vydržím u své práce, což je psaní pro Sport.cz a snad všechno dopadne a před Vánoci vyjde knížka o historii českého MMA, kterou píšeme společně s trenérem Danem Bartákem, který je scéně bojových umění přes dvacet let. Čeští fanoušci MMA znají především současnost a pár let dozadu, nevědí, co se tu dělo na přelomu tisíciletí. Myslím si, že budou překvapeni, až se to dozví.


Monika: Co by jsi na závěr chtěl sdělit čtenářům streetworkoutu.cz?


Libor: Čtenářům webu streetworkout.cz přeju, aby je nový obsah bavil, něco se dozvěděli a sport je hlavně bavil! Taky aby si vážili lidí, které jejich práce baví a dělají něco pro ostatní. Kritizovat umí každý, ale něco vytvořit a věnovat se tomu, to není tak snadný. A poslední věc, ne všichni to s vámi myslí dobře, pár takových lidí jsem kolem streetworkoutu taky potkal a bohužel to nese své následky.


Jak už Libor naznačil, redakci nového webu STREETWORKOUT.cz tvoří lidi z WOblog.cz, který vznikl ve stejné době jako streetworkout.cz. Z vlastních zkušeností víme, že mnohdy není jednoduché vytvářet obsah pro sociální sítě a psát články tak, aby se líbily všem čtenářům. Snažíme se to dělat ale s láskou, který k tomuto sportu nebo spíše životnímu stylu máme...a kdo?



Nový STREETWORKOUT.cz

streetworkoutcz-logo-newNové logo STREETWORKOUT.cz (2019)


Jsme skupina mladých lidí, kteří se aktivně věnují street workoutu, baví nás předávat své zkušenosti ostatním lidem a prostřednictvím psaní se snažíme inspirovat všechny současné i budoucí sportovní nadšence na jejich cestě k lepším zítřkům. Nejčastěji pro tebe články a obsah bude připravovat slovenská freestylerka a silačka Veronika Greinerová, talentovaný freestyler Honza Holinec, kluci z Dark Side Movement a v neposlední řadě také já, milovnice weightedu Monika Najdenovová. Více si nás představíme v dalším článku.


Redakce STREETWORKOUT.cz - Veronika Greinerová, Honza Holinec, Monika Najdenovová (zleva)


Co se chystá?

S webem máme velké plány, základ pro nás je a bude publikování článků, které vás budou bavit. Postupně tady nasadíme největší Mapu workoutových hřišť v Česku a na Slovensku, Kalendář workoutových akcí, ať víš co se kde a kdy děje a v neposlední řadě Workoutové týmy! Samozřejmě toho je o dost více, ale zatím si to necháme pro sebe a naše programátory. Každopádně pokud sám máš nápad, co by zde nemělo chybtě, tak napiš!


Sleduj nás taky na sociálních sítích, náš facebook i instagram jede! Sdílíme, repostujeme, stačí nás jenom označovat, označovat a označovat: @streetworkoutcz a #streetworkoutcz


Tímto tedy oficiálně přebíráme pomyslnou štafetu od Libora a budeme se snažit, aby byl STREETWORKOUT.cz nadále zdrojem inspirace a motivace pro tvůj trénink. Čekají tě reporty z akcí, nové články s co nejkvalitnějším obsahem.


A pozor!

Pokud se chceš zapojit do našeho týmu STREETWORKOUT.cz, tak se neboj a pojď do toho! Hledáme lidi, kteří mají zájem nejen o street workout a aktuálním dění v něm, ale i další sporty, pohyb, motivaci, regeneraci. Pokud máš zájem, tak nám napiš na mail info@streetworkout.cz nebo na výše zmíněný instagram nebo facebook.


Práce je tu jako na prvním muscle upu a témat jako v shybů v supersérii.



Monika

Monika se street workoutu věnuje 7 let, v posledních 4 letech se aktivně věnuje weighted workoutu. Je členkou Raw workout týmu. Účastní se workoutových exhibic a vystoupení po celé ČR. Na kontě má několik zlatých medailí vybojovaných jak v ČR, tak v zahraničí. V roce 2015 uspořádala projekt s tématikou zdravého životního stylu pro žáky 2. stupně ZŠ.

135ee899de6ea79.png

Najdi nejbližší hřiště

Další články, které by tě mohly zajímat