Homepage Liga A takhle to bylo ... Ideální počasí a hecovačka, kde se jde na krev

A takhle to bylo ... Ideální počasí a hecovačka, kde se jde na krev

Autor: streetworkout.cz

30

04.06.2017

Před každým závodem to je stejné. Nervozita, jestli to dopadne. Jak to dopadne, kolik lidí přijede, jaké bude počasí, jestli se všechno stihne přivézt, jestli se na nic nezapomene, jestli je vše zařízené, jestli budou lidi spokojení. Dali jsme si čtvrtou zastávku Czech League Streetworkout.cz (nefunkční) , která tentokrát proběhla v Chomutově. Streetworkout.cz a klub Street Hard Workers (nefunkční) společně jako organizátoři dalšího battlu. Byla Praha, Ústí nad Labem, Brno a Chomutov. 1. července nás čeká Kladno a 22. července finále v Chlumci nad Cidlinou, zde se rozdají poslední body, zde padnou jména celkových vítězů a premiérový ročník závodu, který je v Česku první takový ve street workoutu, bude mít rok života za sebou. Ale jak dopadl Chomutov? FOTO v galerii Marek Sladký.

Neobešel se bez překvapení. Josef Žáček, který si doposud bodově vedl dobře, vypadl dříve, než patrně čekal. Finále uteklo i aktuálnímu prvnímu, mezi čtyřku se nedostal Jan Zdrubecký, který přijel už zdravotně načatý. Mezi holkami se opět ukázala Lenka Strolená, která nakonec brala druhé místo. O první musela bojovat v rozstřelu s Laďkou Jeřábkovou. Pár sekund rozhodlo pro zástupkyni Classic Workout Praha, která mohla vítězstvím slavit i úspěšné zakončení vysoké školy. Třetí místo patřilo Wendy Neburkové, čtvrtá finálová byla Iveta Hodečková.

Nová jména, nová konkurence a překvapení byla na světě, a to v pánském pavouku. Nakonec se ve finálové čtyřce v kleci objevili Petr Pilát, Petr Teplík, Michal Duchan a Karel Komůrka.

Zkušený a ostřílený Teplík bojoval, chtěl co nejvíce stáhnout Zdrubeckého, ale na triumf nedosáhl, ten slavil Pilát, Teplík byl druhý, třetí skončil Duchan, čtvrtý Komůrka.

Na začátku celou akci před divadlem v Chomutově odstartovala exhibice Street Hard Workers. V polovině bojů přišla oblíbená pauza, do které se zapojilo asi patnáct sportovců. Kliky na minutu, maximum kliků. Tohle spolehlivě zabírá. Kliky umí každý a minuta se dá vydržet. Po nesmělém začátku se stála fronta. Ve hře byla domácí hrazda od Originalworkout.cz. Jelikož byl jedním z rozhodčích Vladimír Pospíšil, který si také chtěl pár opakování dát, favorit byl jasný, Nakonec dal 92 kliků za 60 sekund. Prostě kdo umí, umí :-). Nikdo ho nepřekonal.

Další šance na body a vylepšit si klikové maximum budete mít všichni už za čtyři týdny - 1. července chystáme battle se Street Workout Kladno.

streetworkout.cz

streetworkout.cz je redaktorem největšího street workoutového webu v česko-slovensku o cvičení s vlastní vahou. Tento redaktor napsal od roku 2016 pro streetworkout.cz již 981 článků.

135ee899de6ea79.png

Najdi nejbližší hřiště

Další články, které by tě mohly zajímat