Homepage Články Tečka za monster party. Slzy v očích před 450 lidmi. A co si myslí hvězda akce o Praze?

Tečka za monster party. Slzy v očích před 450 lidmi. A co si myslí hvězda akce o Praze?

Autor: streetworkout.cz

2

28.12.2016

Nechal si pár dní na vstřebání dojmů, do toho Vánoce, ale zhodnocení největší street workoutové akce v Česku v roce 2016 je tady, a to přímo od pořadatele. „Akce BIG CzechoSlovakian Street Workout JAM 2016 se povedla. Máme zatím jen pozitivní ohlasy, za což jsme moc rádi,“ napsal nám Adam Raw. (Foto: Vadim Oleynik)

Jak hodnotíte setkání, které se v Ostravě konalo předminulou sobotu?

Proběhlo vše dle našich představ, jsme nadšení a šťastní. S kolegy z Workout Fanatics - Janem Cibíkem a Jakubem Paletou věříme, že se akce neminula účinkem a všechny pořádně namotivovala a zažehla rodinný oheň komunity, přesně tak jak jsme doufali.

Překvapilo vás něco?

Překvapilo mě hlavně, jak velké množství super lidí přijelo akci podpořit, bylo jich kolem 450. Dále mě dojalo vystoupení mé přítelkyně Tatiany, které nebylo v programu. To mi doslova vyhrkly slzy do očí.

Našel byste něco negativního na akci?

Nic z naší strany, toto by mě zajímalo spíše ze strany návštěvníků, ale o ničem nevíme. Máme zatím jen pozitivní ohlasy, za což jsme moc rádi :-).

Trénink k excelentním výkonům. Síla od Čecha, který zažil Strength Wars

Akce se účastnili i hosté, kterým vládlo jméno Vadima Oleynika, jak on si užil sobotu?

Velmi pozitivně, "chudák" Vadim zvládl dle svých slov snad 200 focení s cca polovinou příchozích (smích). Samozřejmě to nejdůležitější bylo, jakou motivaci ostatním všichni přivezli. Byli neuvěřitelní, což jistě všichni velmi ocenili.

S Vadimem jste strávil více času, byli jste i v Praze, jak se mu v Čechách líbilo?

Všechny dny s Vadimem byly perfektní a uteklo to až moc rychle. Tak už to bývá. Z Prahy byl absolutně nadšený, hlavně z vánoční atmosféry, která panovala v centru. Ohledně naší komunity, co se sešla v Ostravě, řekl dokonce sám pár slov do mikrofonu a byl prý skutečně šťastný, že mohl být součástí naší rodiny alespoň na jeden den. Den po akci, i když jsme byli unavení, jsme šli na menší trénink s ostravskou skupinkou, kde si dopřál striktní muscle up se 40 kily na hrazdě a několik epických setů. Je to prostě Pán hrazdy :-).

V hale bylo docela těsno, budete pro příště hledat jiný prostor?

Ano, určitě už budeme zvažovat nová místa. Rodina workoutu je opravdu větší než by mnoho lidí řeklo.

Jedním tématem bylo sbližování komunity, myslíte, že tohle se povedlo?

Tohle bylo zejména pro mě osobně to nejdůležitější a myslím, že se to určitě podařilo. Devadesát lidí/týmů workoutu ze všech částí Česka i Slovenska se veřejně představilo a ukázalo svůj styl workoutu. Plus co se už za svou historii sami naučili. Nešlo o to, jestli nám například jeden klučina předvedl 12 shybů anebo jsme viděli skutečný master class hlavních hostů a old school CZ/SK týmů (jako například Workout Karviná, Workout Fanatics a mnoho dalších), šlo prostě jen o to, že jsme všichni workoutovali a každý dostal možnost se představit ostatním. Všichni jsme buď rozdávali anebo čerpali (nejlépe obojí) velkou porci motivace a inspirace.

Za pár dnů bude Nový rok, jaké máte plány pro letopočet 2017?

Poslední akce se bude určitě opakovat a pravděpodobně zase v zimě. Je možné, že přibude i letní akce tohoto formátu, která nahradí letní free style battle. Chci upřednostňovat meetingy a tréninky před soutěžemi (obzvlášť pokud jde o free style). Ještě uvidíme, jak to dopadne, to bude hlavně na lidech. Mimojiné se pak samozřejmě můžeme těšit na tradiční CWWB - Czech Weighted Workout Battle v Ostravě, který bude v dubnu nebo květnu, na stejném místě jako byl Jam. Dále bude také Raw Workout Kemp 2017, o kterém se objeví první informace na webu www.AdamRaw.cz ke konci jara.

streetworkout.cz

streetworkout.cz je redaktorem největšího street workoutového webu v česko-slovensku o cvičení s vlastní vahou. Tento redaktor napsal od roku 2016 pro streetworkout.cz již 981 článků.

135ee899de6ea79.png

Najdi nejbližší hřiště

Další články, které by tě mohly zajímat