Homepage Články Moravské shyby na futrech a jeden unikátní rekord na dvou prstech

Moravské shyby na futrech a jeden unikátní rekord na dvou prstech

Autor: streetworkout.cz

0

04.12.2016

Když se postaví k futrům, moc prostoru mu pod nimi nezbývá, přesto si s futry rozumí. Martin Matuška z No Gravity Blansko na asi dvou centimetrech prostoru shybuje. Bříška prstů a jedno opakování za druhým. Proč? „Lidi se vymlouvají, že nemají hrazdu, takže nemohou cvičit. Jde to i bez hrazdy. A druhá věc je, že to může být i menší motivace pro začátečníky,“ napsal webu www.streetworkout.cz tento atlet, který drezíruje tělo nedaleko od Brna.

Na videu poslal pár shybů, stačil ještě dodat, že to není jeho maximum. Sedmnáctiletý Martin cvičí dva roky. Do tréninku nezařazuje jen základy, ale tak dragon flag, l-sit, frontlever s jednou nohou, pistole. A samozřejmě nechybí klasika shyby, kliky, dipy a dřepy. „Shybů jsem dal nejvíce zatím třiadvacet, ale už to je asi čtyři měsíce, takže možná už jsem na tom líp,“ dodal člen No Gravity Blansko.

Ještě dále došel ve shybech a pravidelně je tak cvičí nadšenec Jamshid Turaev z Uzbekistánu, který se už zapsal do Guinessovy knihy rekordů ve shybech na pouhých dvou prstech - tedy na každé ruce jeden prst.

streetworkout.cz

streetworkout.cz je redaktorem největšího street workoutového webu v česko-slovensku o cvičení s vlastní vahou. Tento redaktor napsal od roku 2016 pro streetworkout.cz již 981 článků.

135ee899de6ea79.png

Najdi nejbližší hřiště

Další články, které by tě mohly zajímat