Homepage Články Konec tajemství, kdo uspěl? A jedna očekávaná záležitost na závěr

Konec tajemství, kdo uspěl? A jedna očekávaná záležitost na závěr

Autor: streetworkout.cz

2

30.12.2016

Vánoční dárky od FU-BO Fitness na www.streetworkout.cz mají své majitelé. Na Štědrý den jsme uzavřeli mailový kohout a majitel FU-BO Fitness Michal Nutil vybral tři, kterým pošle první týden v roce 2017 cvičící balíčky. Tentokrát se budou radovat jen pánové. Kdo je první, druhý a třetí? (Fotky jsou v galerii, něco možná napoví :-). Jooo, pánové pošlete své adresy na e-mail info@streetworkout.cz, ať se těch dárečků dočkáte. Díky.

Zadání bylo jasné, zaslat fotku, případně video na téma street workout v zimě. Takže cvičení na čerstvém vzduchu, někde se povedlo i za přítomnosti sněhu. A tihle tři byli nejlepší.

1. místo: gymnastické kruhy + rychlostní švihadlo + magnesium kostka (Tomáš Nebola)

2. místo: sada odporových gum na mobilitu (červená + černá) (Lukáš Pospíšil)

3. místo: tekuté magnesium 200 ml (Pavel Nguyen)

„Rád bych pogratuloval vítězům a poděkoval všem zúčastněným. Věřím, že vám pomůcky udělají radost a posunou vaše cvičení zase o kus dál. Na závěr bych vám za celý tým FU-BO Fitness popřál hodně štěstí a mnoho úspěchů v novém roce,“ vyslal zdravici na dálku Michal Nutil, který se podle všeho na našem webu ještě párkrát objeví.

A jedna očekávaná záležitost. Pokud vás zajímá sets and reps, v sobotu ráno odtajníme města a termíny, kam vyjede na svoji premiérovou tour Czech League Streetworkout.cz. Také se dozvíte, co si myslí workoutové kluby, které se budou na celé akci podílet. Takže v sobotu ráno v 8:30 tady :-).

streetworkout.cz

streetworkout.cz je redaktorem největšího street workoutového webu v česko-slovensku o cvičení s vlastní vahou. Tento redaktor napsal od roku 2016 pro streetworkout.cz již 981 článků.

135ee899de6ea79.png

Najdi nejbližší hřiště

Další články, které by tě mohly zajímat