Homepage Nezařazené Kluci z Kladna zvládli další kemp, došlo i na exhibici

Kluci z Kladna zvládli další kemp, došlo i na exhibici

Autor: streetworkout.cz

0

28.07.2016

Již potřetí v letních měsících proběhl kemp skupiny Street Workout Kladno, tentokrát v termínu 14 - 21. července. Akci jsme pořádali tradičně v kempu a koupališti Sobotka, kde se spalo pod vojenským stanem. Kromě stanu jsme si samozřejmě přivezli ještě vlastní přenosnou hrazdu, bradla a kruhy na cvičení přímo v kempu. Na odpolední tréninky jsme vždy jezdili do Mladé Boleslavi, kde je velký výběr z parků pro workout.

Dny probíhaly různě, jelikož nám zpočátku počasí moc nepřálo. I přes deštivé dny se téměř každý den poctivě makalo. Během chvil, kdy to nebylo možné, ať už z důvodů bouřky či neúnosného vedra, zbyl čas na regeneraci. Ta probíhala většinou v podobě aquaparku, strečinku, nebo pobíháním po venkovním koupališti. Většinou se však workoutovalo nejméně dvakrát denně – jednou dopoledne na naší hrazdě, bradlech a kruzích přímo v kempu, podruhé na některém z workoutových hřišť v Mladé Boleslavi.

Jeden z posledních večerů byl obohacen exhibicí pro celý kemp Sobotka, na kterou se přišlo podívat přes 100 lidí. Exhibice sklidila velký potlesk a mnoho lidí i s dětmi zůstalo déle, aby si něco málo vyzkoušeli.

Kemp jako takový nebyl jen o neustálém cvičení a větším počtu opakování, ale také o grilování, přátelství, regeneraci a vzájemné motivaci. Snažíme se, aby se u nás nikdo necítil špatně, že není tak dobrý jako někdo jiný, ale abychom všechny motivovali a nadchli pro tento krásný sport. Padlo také několik osobních rekordů.

Napsal Fanda Bureš (nefunkční) - Street Workout Kladno (nefunkční)

 

streetworkout.cz

streetworkout.cz je redaktorem největšího street workoutového webu v česko-slovensku o cvičení s vlastní vahou. Tento redaktor napsal od roku 2016 pro streetworkout.cz již 981 článků.

135ee899de6ea79.png

Najdi nejbližší hřiště

Další články, které by tě mohly zajímat