Homepage Články Jak Kareš zase posunul lidské možnosti. Co jedl, pil?

Jak Kareš zase posunul lidské možnosti. Co jedl, pil?

Autor: streetworkout.cz

37

18.12.2018

Plán byl jasný, ale těžký. Pokusit zlomit tři světové výkony ve shybech, a to na 6, 12 a 24 hodin. Jan Kareš, hrazda a shyby, nic jiného. Povedlo se zčásti. Český sportovní nadšenec stanovil nový rekord na 6 hodin, dal 3845 opakování. Gratulace. Další posunutí lidských možností na hrazdě. Jak on viděl pokus, proč nejel dál? FOTO: Jan Kareš (vpravo) a Martin Müller.

„Jak to bylo? Kromě čísla a boje vlastně není co psát, říkat. Je to furt to samé. Člověk se hecne a jede. Dal jsem 3845 shybů, je to nový Guinessův rekord. Tohle číslo je i pro mě neuvěřitelné, nečekal jsem, že ho dám.

Ale co je zajímavé, tak bylo jídlo při pokusu. Zkusil jsem to jen pocitově, jak tělo chtělo a musím říct parádní. Křeče skoro nula, jen jsem pil různý džusy, vodu a měl sedm kafí. Zkusil jsem tři mandle v čokoládě, ale tohle nešlo.

Všechny nakopávače proti křečím a já nevím co, vše jsem vynechal a stejně tam padlo 6 hodin shybů, což je 11 shybů v průměru za minutu. Energie v klidu.

Zima byla všem okolo a já do půl těla se potil. Vždy jsem měl něco „ZÁZRAČNÉHO“ od sponzorů a vše bylo úplně zbytečný. Vždy jsem měl křeče a byl K.O. stejně. Dobrý poznatek :-).

Poslední výkon byl o taktice - 3 hodiny 2195 shybů, což je cca 12 shybů za minutu a pak už jen 9-10 za minutu, to byla má taktika. Bohužel pak mi došlo a já už jsem jen shyboval 2 hodinky čekající na dcerku a ukončil pokus. Ty děti...nejlepší motivace. Pak tři dny postel a tuberák :-).“

streetworkout.cz

streetworkout.cz je redaktorem největšího street workoutového webu v česko-slovensku o cvičení s vlastní vahou. Tento redaktor napsal od roku 2016 pro streetworkout.cz již 981 článků.

135ee899de6ea79.png

Najdi nejbližší hřiště

Další články, které by tě mohly zajímat