Homepage Články Kam vyrazit na battle v listopadu 2021?

Kam vyrazit na battle v listopadu 2021?

Autor: Monika

30

04.11.2021

Dávno není pravdou, že ta nejlepší forma do plavek se buduje během zimy. Ačkoliv jsou workoutové battly a soutěže typické spíše pro letní dny, zkusit své štěstí v rámci workoutové komunity můžeš i na podzim. Již tento měsíc na tebe čekají nejméně dvě soutěže. 

 

1.Mistrovství České Republiky streetlift a weighted

 

Už tuto sobotu se můžeš těšit na historicky první MČR ve streetliftingu a weighted pod záštitou Workout Karviná. Snahou pořadatelů je nastartovat český workout v době koronaviru. Již druhým rokem museli kluci z Karviné kvůli covidovým opatřením zrušit nadupaný Workout battle Karviná. V jejich snaze být tady pro komunitu je nic nezastaví. Pořadatelé si potrpí na přesnost a dokonalou techniku provedení cviků. Letošní Mistrovství ČR ve freestylu se jim povedlo na jedničku. O tom, že první mistrovství milovníků těžkých vah bude stejně skvělé není pochyb. Důležité je zmínit, že tentokrát se jedná pouze o české rekordy! Pokoří čeští sportovci rekordy z Czech workout weighted battlu, které v uplynulých letech pořádal Adam Raw?  Registrace už je bohužel uzavřena, přesto nic nebrání tomu podívat se na top atlety v Česku, kteří to umí s přidaným závažím. Bližší info najdeš na oficiální události akce:https://mcr-streetlift-a-weighted-2021.webnode.cz 


 

Street Workout Games LIFE! 2021

 

V duchu workoutového maratónu se promění brněnské výstaviště ve dnech 27.11. – 28.11. 2021. Soutěžící porovnají své síly hned v několika workoutových disciplínách. Jedná se již o 6. ročník dvoudenního závodu v ČR, který pořádá Jan Zdrubecký. V sobotu 27. 11. se můžeš těšit na kategorii Freestyle, sets and reps a king of muscle up. Kategorie Freestyle bude rozdělena klasicky na kvalifikaci (90s volný styl), semifinále, kde postoupí 6-8 nejlepších z kvalifikace podle počtu závodníků (30s hrazda, 30s bradla, 30s zem) ve finále se proti sobě utkají nejlepší ze semifinále v rámci 60s volného stylu. Sets and reps se pojede ve shybech, dipech, dřepech a toes to bar. 


 

V neděli bude ponechán workoutový prostor příznivcům těžkých vah v kategorii weighted, obdobně jako v kategorii sets and reps se pojede ve shybech, dipech a dřepech. Určitě je na co se těšit, tak neváhej a zaregistruj se na oficiální události, kde se dozvíš podrobnější info. https://www.facebook.com/events/243729944485843?ref=newsfeed

 

Monika

Monika se street workoutu věnuje 7 let, v posledních 4 letech se aktivně věnuje weighted workoutu. Je členkou Raw workout týmu. Účastní se workoutových exhibic a vystoupení po celé ČR. Na kontě má několik zlatých medailí vybojovaných jak v ČR, tak v zahraničí. V roce 2015 uspořádala projekt s tématikou zdravého životního stylu pro žáky 2. stupně ZŠ.

135ee899de6ea79.png

Najdi nejbližší hřiště

Další články, které by tě mohly zajímat