Homepage Články Ikona chce extrém, má milióny fanoušků. Sledovali jsme ho

Ikona chce extrém, má milióny fanoušků. Sledovali jsme ho

Autor: streetworkout.cz

1

02.07.2016

Umí, proto má taková čísla. Frank Medrano je pojem. Na začátku stály jeho výkony, které předváděl se svým tělem, oslňoval. Následoval vyladěný marketing. Toto propojení dnes znamená, že se blíží jeho facebookový profil k hranici 5 miliónů lidí, kterým se jeho stránky líbí. Ano, kdo tohle má. Ano, on se vymyká.

Pokud si myslíte, že jeho obliba dosáhla stropu, mýlíte se. Zkusili jsme pět dní sledovat jeho profil. Za tuto dobu, což je jen 120 hodin, jeho profil narostl o dalších 7 tisíc sledovatelů. Málo? Hodně? Každý si může dát odpověď sám a porovnat své přírůstky.

Po dvou týdnech jsme celé pětidenní kolečko provedli opět. Žádná výrazná změna, stále se šipka sledovanosti drala nahoru Pro někoho možná přímo pod nebesa. Ne, Medrano se nemusí obávat. Stále roste. Kde se zastaví?

Číslo, které by nebylo k zahození jako celkové pro mnohé další. Jenže Medrano je první liga, super liga, kde každý krok má směr, nejde o šlápnutí do neznáma. K tomu připočítejte 700 tisíc lidí na instagramu, podobné číslo na youtube. Vše jednou začalo prvním cvikem, nyní jde o propracovaný kolos.

„Mám fitness cíl pokračovat ve fyzickém progresu do extrémní úrovně. Mé tělo je schopno mnohem více, chci poslouchat vnitřní sílu. Chci jít příkladem, motivovat a inspirovat,“ uvedl pro server www.cutandjacked.com.

Stal se veganem

Základ je jeho tělo ve spojení s kalisthenikou. To vše na fotkách, videích. Dále vždy dokonale vizuálně připravené tělo. Medrano je extrémní sportovec a osobní trenér. Na střední škole ho zajímala atletika, poté poznal i kulturistiku. V roce 2010 se ale hodně věcí změnilo. Také otočil jídelníček, stal se veganem.

Po několika týdnech mi energie výrazně šla nahoru, moje svaly vydržely více než dřív, rychleji jsem regeneroval,“ popsal své pocity po změně jídelníčku. Pro někoho může jít o neuvěřitelný příběh, člověka, který si „jen“ porozuměl s hrazdou. Jenže nic není zadarmo. 

„Poprvé jsem se k tomu dostal, když jsem skočil na hrazdu. Jeden den jsem se rozhodl vyzkoušet cvičit s vlastním tělem. Miloval jsem ten pocit, že jsem se vytáhl sám, cítil jsem nával úžasné vnitřní síly, která mě dostala. Zamiloval jsem - opravdová síla, hbitost, core, funkční tréninky s vlastní váhou - to vše můžete přenést do každodenního života. To mi dávalo kontrolu nad mou myslí, tělem. S pevností, sebevědomím a vytrvalostí jsem našel způsob tréninků, který mě tlačil k super schopnostem,“ tvrdí o sobě muž, který díky svému koníčku žije svůj sen. I to je jeden z důvodů, proč je jeho popularita na takové výši.

streetworkout.cz

streetworkout.cz je redaktorem největšího street workoutového webu v česko-slovensku o cvičení s vlastní vahou. Tento redaktor napsal od roku 2016 pro streetworkout.cz již 981 článků.

135ee899de6ea79.png

Najdi nejbližší hřiště

Další články, které by tě mohly zajímat