Homepage Liga Máte strach? Zbytečně. Tyhle holky mají kuráž

Máte strach? Zbytečně. Tyhle holky mají kuráž

Autor: streetworkout.cz

9

06.03.2017

Tohle vás nakopne, tady uvidíte, že do toho můžete taky skočit. Holky, dámy a cvičení s vlastním tělem, to není žádný problém, když trénujete. Tyhle do toho skočily převážně poprvé, měly obavy, ale šly a užily si to. A to na akci Czech League Streetworkout.cz (nefunkční) v Praze na Bitevním poli. Druhá z šesti zastávek a adrenalin v této kleci se koná 25. března v Ústí nad Labem v T-Clubu. Takže, která z vás přijede? Vezmeš kamarádku? Ve dvou to je jednodušší. Nebo se představí couple, dvojnásobná šance uspět, užít si den. Ne jen chlapi, holky objevují street workout také.

Co musíte umět? Základem jsou čtyři cviky, které každá z vás zná - shyby, kliky, dipy a dřepy. Z těch jsme vytvořili deset základních cviků pro tento rok, pro premiérový ročník.

V Praze se do boje nakonec pustilo sedm holek, další povzbuzovaly, točily, fotily, možná litovaly. Nepromarni druhou šanci. Je to zábava.

Jak vypadal první závod v Praze? Podívej se na video :-).

streetworkout.cz

streetworkout.cz je redaktorem největšího street workoutového webu v česko-slovensku o cvičení s vlastní vahou. Tento redaktor napsal od roku 2016 pro streetworkout.cz již 981 článků.

135ee899de6ea79.png

Najdi nejbližší hřiště

Další články, které by tě mohly zajímat