Homepage Články Extrém? V Žatci padaly rekordy - 140 kliků a 202 dřepů!

Extrém? V Žatci padaly rekordy - 140 kliků a 202 dřepů!

Autor: streetworkout.cz

32

21.05.2017

Extrém? Čtěte, porovnejte, vyzkoušejte sami na vlastní kůži. Tahle sobota se už nebude opakovat. Byla první, neopakovatelná, navíc padaly rekordy. Ideální spojení. Zahradní sets and reps party skončila grilovačkou, předtím ale na třicet nadšenců street workoutu ovládlo první Garden Battle v Žatci, který pořádal Vladimír Pospíšil a Street Hard Workers. Bitva na zahradě, kde padla i čísla, která jsou výjimečná. Bolest, vyčerpání, euforie, ale adrenalin měl na chvíli navrch. Všechny výsledky a pár vyvedených fotek najdete v galerii, fotil Marek Sladký.

Tahle čísla budí respekt, nechápání a kroucení hlavou zároveň. Například Klára Čuřiková nasázela 202 dřepů s přidanou poloviční svoji váhou na ose. Vladimír Pospíšil potvrdil svoji suverenitu v klicích - 140 opakování na jeden zátah a vylepšil si svůj osobní rekord. Poté s přidanou vahou (váha atleta), nasázel 101 dřepů. Ten ale jako pořadatel nesoutěžil, jenže prostě se chtěl v sobotu protáhnout. A opět ukázal, že stále umí. Vlastně je čím dál lepší. O deset až patnáct let mladší ho nestíhají.

Nejvíce shybů na hrazdě v soutěži pod borovicemi nasázel Láďa Střízek, zastavil se na čísle 32. Dipy ovládl Richard Bartuška a jeho 48 opakování. Kliky v soutěži ovládl Vojta holý a jeho 112 opakování bez přestávky. Padl osobní rekord. Filip Sláma a Střízek nasázeli 43 dřepů s přidanou vlastní vahou. Celkově po sečtení se na první místo vyhoupl Holý z Prahy. Druhý skončil Střízek, třetí Sláma, oba z Písku.

Mezi holkami si nejvíce shybů připsala Vendy Neburková - 12 opakování, padl osobní rekord. Tahle holka z Prahy dala i nejvíce dipů - 27. Následovaly kliky, 61 opakování a stejná vítězka, opět nejlepší osobní čísla. Ale u dámského boje rozhodly dřepy a úprk a nezastavitelná Čuřiková a její 202 opakování!

Celkově po sečtení bodů skončila na první místě Čuřiková, druhá Neburková, třetí místo patřilo Míše Klánové ze Žatce, tedy domácí závodnici.

streetworkout.cz

streetworkout.cz je redaktorem největšího street workoutového webu v česko-slovensku o cvičení s vlastní vahou. Tento redaktor napsal od roku 2016 pro streetworkout.cz již 981 článků.

135ee899de6ea79.png

Najdi nejbližší hřiště

Další články, které by tě mohly zajímat